Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlag mnie trafił

Polecane posty

Gość gość

Rodzice mojego narzeczonego kupili mu mieszkanie i powiedzieli, żebyśmy wybrali meble do tego mieszkania to nam za nie zapłacą. Spędziłam kilka godzin na chodzeniu po sklepach i szukaniu fajnych i tanich mebli. Znalazłam. Ale jego matce chyba się nie spodobały, bo podsunął mi gazetkę (a właściwie w imieniu matki) z innymi meblami, które chyba miała już prędzej upatrzone. Trochę się zdenerwowałam, bo po co mówi, że mamy wybrać meble skoro miała już prędzej upatrzone inne. I tak jest ze wszystkim. Wszystko musi być tak jak ona chce. Nie wiem, może ja przesadzam? Ale będę mieszkała w mieszkaniu, które urządziła i wykończyła jego matka. Może powinnam się cieszyć, że jego rodzice zapłacą za większość mebli, ale jakoś dziwnie się czuję z myślą, że będę spała w łóżku, które wybrała jego matka:-/

Gość gość
kto płaci ten rządzi ! zapracujesz to kupisz sobie inne

Gość gość
To po co kazała nam wybierać te głupie meble??!! Jak i tak miała inną koncepcję.

Gość gość
Darowanym meblom nie zagląda się w szuflady

Gość gość
bardzo mądrze Ci ktos napisal. jak dostajesz cos za frajer to zamykasz buzke i sie cieszysz. z reszta chu z tymi meblami, dostaliscie za darmo mieszkanie, przyszlą tesciowa powinnas po rękach calowac

Gość gość
Mój narzeczony dostał, a nie ja. A to jest duuuuża różnica. Akt notarialny jest na niego i to mieszkanie nie jest moje.

Gość gość
Ja bym powiedziała jej wprost, że albo daje Wam wolną rękę w wyborze mebli i za nie płaci, albo niech sama je wybierze i kupi, bo w końcu to nie Twoje mieszkanie

Gość gość
Skoro chce kupić meble, które jej się podobają to niech tam zamieszka. Ja nie rozumiem czego takiego. Kupiła synkowi mieszkanie, urządziła i myśli, że jego dziewczyna będzie jej wdzięczna.

Gość gość
gość wczoraj Powiedz swojej mamusi by raczyła ci kupić mieszkanie a ty dobierzesz sobie meble . W mieszkaniu narzeczonego mieszkać nie musisz.Nie masz żadnego wkładu by podejmować decyzje w temacie mebli.Więc nos w sos głupia mądralino. Jestes roszczeniowa i bezczelna