Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I tak wygra Komor

Polecane posty

Gość gość

Wiem jacy są Polacy. Oni boją się zmian i nietuzinkowych charakterów. Polacy wolą wybrać stare, pomimo, że jest gorsze dla nich. Polacy kochają ludzi wydmuszki, bez charakteru. Oceniają okładkę, a nie zawartość i właśnie dlatego Broniu może spać spokojnie.

Gość gość
nie moge tegoprzetrawic ;/

Gość gość
Po pierwsze trzeba pójść na wybory a po drugie trzeba oddać głos na Pawła obojetne którego ale umówmy sie że na Kukiza bo ma większość. To nie podlega żadnej dyskusji! Od pięciu lat wałkujemy temat z demokracją bezpośrednią-kto się nagle obudził i nie wie o co chodzi ten nie zasługuje by posiadać dowód osobisty i prawo wyborcze!

Gość gość
Ja tam jestem za podziałem Polski między Niemcy i Rosje, przynajmniej pojawią się nowe możliwości.

Gość gość
Dlatego narodu nie ma już ratunku. Jeżeli ktoś ma w planach likwidację źle prosperującej wieloletniej instytucji, to jest uznawany za oszołoma. Jeżeli w rych wyborach wygra bredzisław i po, to to będą moje ostatnie wybory...

Gość gość
O nie, to ja trafię do Rosjii.. :(

Gość gość
wygra, wygra. przecież to jest człowiek służb specjalnych, oni już tam mają wszystko poustawiane odpowiednio :(

Gość gość
Dlatego trzeba głosować na Dude.Duze poparcie dla Dudy utrudni lub uniemożliwi im to