Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swinka morska czy krolik?

Polecane posty

Gość gość

hej, jak w temacie. jest ktos,kto posiada ktoregos z tych gryzoni? mial byc chomik,ale wahamy sie teraz miedzy swinka morska dlugowlosa a krolikiem. po smierci psa nie chcialam zadnego zwierzaka, ale corka bardzo chce. moze ktos sie wypowie?

ja mam tylko chomika! znaczy córka ma, fajny przytulaśny , łasi się i chce być głaskanym.. Ale niektóre to wrednę mędy jak ugryzą to pół palucha.. Wydaje mi się ze szynszyl najspokojniejszy !

Gość gość
myslelismy o szynszylu, ale mam klatke metrowa,, ktora nie jest wysoka, a szynsyzl potrzebuje hamaki itd.

Gość miła jak zawsze
Ja mam świnkę morską 6 lat jest prze kochana i mądra;)

Gość gość
tak,kroliki sa slodkie, ale tez i uparte, zlosliwe :) moja kolezanka ma i mimo to,ze zachowuje sie ten krolik jak pies, to jednak inydwidualista :) corka ma juz skonczone 8 lat, wiec nie jest jakims tam malym dzieckiem, powinna dac sobie rade. w sobote jedziemy do sklepu i zastanawiam sie co wybrac. chcialabym zeby sobie swiniak czy krolik po mieszkaniu chodzili, bedziemy uczyc sikac do kuwety :)

Gość gość
a mozesz cos napisac o swojej swince morskiej? jaka odmiana, czy zalatwia sie w kuwecie, czy puszczasz ja po mieszkaniu itp

Gość gość
Moje dzieciaki miały chyba już wszystkie zwierzątka domowe, i zdecydowanie wybrały królika. Jest najukochańszym stworzonkiem na ziemi.

Gość fasssolka73
Nie wiem jak świnka , ale królik chodząc po mieszkaniu czyni szkody.Przegryza kable , buty , zasłony.Potrafi wyskoczyć na wersalkę czy fotel i tam czasem nasikać.Musisz mieć wszystko zabezpieczone i pod kontrolą. Wiem o czym piszę , bo mam królika od 5 lat.

Gość gość
moja kolezanka ma krolika i nie jest jakis mega przyluaczek. tak jak ktos wczesniej napsial, idywidualista i trzeba go glaskac wtedy kiedy on chce itd. chodzi po chacie , sika w kuwete. ale nie ejst to miziak typowy.

Gość gość
króliczek! ma takie wystraszone bystre oczka

Gość gość
krolik jest ladniejszy, ale nie wszystkie sa takie madre i takie do przytulania. wiekszosc chyba to takie dzikusy i wymuszacze.

Gość gość
Mizantropia moja króliczka to z pewnością bliźniaczka twojej, identyko. Tak bardzo ją kocham. A jakie zabawki jej kupiłaś? bo moja ma tylko drewienka. Co mogę jej jeszcze zafundować?