Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa szkoła w Rawie Mazowieckiej

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim:D Zastanawia mnie co to za szkoła się reklamuje na budynku Rawa Mode w Rawie... Jakieś szkoły zaoczne, reklamują się że są bezpłatne. Czy ktoś coś wie?? Miał ktoś styczność? Albo ma jakiekolwiek informacje?? Dajcie znać. Buziaki :*:*:* Pogoda za oknem.... ehhh... Szaro, pochmurno... Lipka...

Gość gość
WIED, masz na reklamie adres www. Zawsze możesz sobie wejść i sprawdzić...

Gość gość
Dobra szkoła. Chodziłam do niej tylko że w piotrkowie tryb. Mają sporo kierunków w szkole policealnej. Ja chodziłam na "opiekuna medycznego" , nauka trwała dwa semestry, tj. 1 rok. Super sprawa:) Nie wiem jak dla was ale dla mnie było to ważne, i dlatego wybrałam ten kierunek. Po zakończeniu zdawałam egzamin państwowy, w SZKOLE, co też brałam pod uwagę.Teraz pracuję w zakładzie opiekuńczo-pielęgnacyjnym i dorabiam sobie u osób prywatnych. Ja polecam. Ale zgadzam się z poprzednikiem. Najlepiej zrobisz jak wejdziesz na ich stronę i sobie poczytasz. Pozdrawiam

Gość gość
Jeszcze jeden rok szkolny się nie skończył... Ludzie matury piszą... Jest czas na kolejną szkołę... :P

Gość gość
Ja uważam że już teraz jest dobry moment na wybranie szkoły, kierunku... Im wcześniej tym lepiej. Zawsze można mieć jakieś opcje do wyboru. A jeżeli kogoś to nie interesuje, to niech nie wchodzi w takie tematy, i tyle!

Gość gość
Byłam na stronie tej szkoły. Wygląda całkiem porządnie. Mają dużo kierunków , piszą że szkoła jest bezpłatna, bez wpisowego i bez żadnych kosztów. Jest jeszcze jakaś wzmianka o stypendiach, ale to trzeba sobie przedzwonić i się dowiedzieć. Mi się spodobał technik usług kosmetycznych, lub ewentualnie florysta... Ale to rzecz gustu...