Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosuję na Mariana Kowalskiego bo obiecuej likwidacje ZUS

Polecane posty

Gość gość

I to mi się podoba!

Gość gość
i uważasz że tylko ten JEDEN kandydat chce likwidacji ZUSu? Kolejny k***a leming... :o Wilk i Korwin też jest za tym

Gość gość
Ale Korwin to dziadzio ktory opowiada banialuki. A Wilk bedzie mial gorszy wynik od Kowalskiego po za tym KNP po wyborach i tak pewnie zlaczy sie z Ruchem Narodowym

Obiecywać to on może. Co z tego? Różne rzeczy nam obiecują, np. obniżenie wieku emerytalnego. Tylko jak, ja się pytam? Ludzie, którzy mają jakiekolwiek pojęcie na ten temat w życiu w to nie uwierzą. Pewne decyzje zostały podjęte i nie da się ich cofnąć kolejną jedną decyzją.

Gość gość
PO wam wmówiła że się nie da a wszystko się da.

Gość gość
Prezydent nie ma takiej władzy, aby zlikwidować ZUS. Trzeba być kompletnym półgłówkiem, aby w takie obietnice uwierzyć. Poza tym - co zamiast ZUS?

Gość gość
Ale Prezydent może wpływać na sejm żeby realizować swoje postulaty ....

Po pierwsze w tym kraju prezydent niewiele może. Po drugie byli tacy co obiecywali: jeden po 300 mln na łeb, drugi po mieszkaniu i co i (tu niecenzuralnie) Po trzecie to ja wam obiecam 35 godzinny tydzień pracy, likwidację śmieciówek i 2500 netto minimalnej płacy - GŁOSUJCIE NA PULCHNEGO :D:D:D

Gość gość
najlepiej to ogórkowa obiecuje, 'socjalne państwo opiekuńcze' zasiłki, dotacje, wsparcia srarcia i już biedota, menelstwo i patologia leci na nią głosować bo rzuc***are groszy socjalu :o