Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego drugi raz nie zrobiłybyście w związku z porodem?

Polecane posty

Gość gość
do 13:48 nie boj sie polnej, jak oczekujesz profesjonalizmu i fachowej opieki to polecam polną, no chyba że jestes z tych roszczeniowych paniuś które oczekują skakania wokól niej bo dama rodzi, to wtedy nie polną, wybierz inny szpital

Gość gość
Ja też odmówiłabym podania oxy,chociaż ja byłam 14 dni po terminie,leżałam już tydzień na patologii,bo "przeterminowana" i tym właściwie rozpoczęli poród,chociaż coś się zaczęło dziać dopiero po przebiciu pęcherza płodowego (nawiasem mówiąc,było to zrobione bardzo niedelikatne i w towarzystwie kretyńskich komentarzy położnych z ironicznymi uśmieszkami). Nie byłam nacinana, o dziwo,ale też córka była mała,bo 2720 g ;) No i w sumie to,do czego mogłabym się przyczepić,to fakt,że było zero zainteresowania położnych po porodzie,czasem były jakieś głupie odzywki. Dzisiaj bym pewnie pyskowała,wtedy byłam za słaba. I młodsza ;)

Gość gość
Nie zgodziłam się na masaż szyjki macicy...

Gość gość
wziełabym gryzak jakiś sylikonowy solidny żeby nie pękł!

Gość gość
do 16:45 nie chodzi o ból-ja się boje raczej zaniedbania albo niedotlenienia dziecka w trakcie porodu albo jeszcze jakiś komplikacji kosztem dziecka a do laski co rodziła w 2013-masz namiary na tą położną?

Gość gość
A jak załatwić sobie położną? Ja chciałam urodzić w bydg w szpitalu miejskim, ale nie można tam wynająć położnej. Dogadywałyście się z położną przy porodzie, czy szpital Wam kogoś zaproponował?