Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMMarlena

Całkowicie nie mój typ a jednak...

Polecane posty

Gość MMMMarlena
Odebrałam. Chce po mnie przyjechać. Chce żebym została na noc u niego.

Gość gość
Niektórzy faktycznie przesadzają w komentarzach, ale obrażanie ich i nieprzyjmowanie krytyki to zwyczajna tępota. To Twój pracodawca, płaci Ci, i był sex. Ciekawe jak się poczujesz gdy przyjdzie dzień wypłaty i przejdą pieniążki z ręki do ręki. Ja nie krytykuję, Twoja sprawa co robisz i z kim.

Gość gość
Zgodzilas sie jechac?

Gość MMMMMarlena
Nic się nie godziłam. On mnie nawet nie pytał o zdanie. Zadzwonił i oznajmił, że przyjedzie po mnie o takiej, a takiej godzinie i żebym była naszykowana. I żebym nie była zaskoczona, bo w samochodzie będzie jeszcze jedna dziewczyna. I rzeczywiście przyjechał z jakąś latawicą. BEZCZELNY DRAŃ! Jeszcze w drodze miałam ochotę wysiąść z tego samochodu w wracać na piechotę.

Gość gość
to pojechałaś???????????? :O

Gość gość
obstawiam że to trol jednakże odnajduję wzorce zachowania typowe dla kobie 1 kierowanie się emocjami 2 utożsamianie podniecenia z zakochiwaniem się (np. te słynne motyli które są skurczami macicy) wiem że lubię się wymądrzać i dlatego nie mam znajomych

Gość gość
Też myślałem że prowo ale prowo pisane na pewno przez kobietę jednak bałbym się obstawić większą sumę bo tak właśnie funkcjonuja niektóre kobiety - jak naiwne idiotki. Sorka MMMarlena to nie epitet kierowany do Ciebie tylko ogólnie chodzi mi o sposób rozumowania. I co żeście tam robiły u niego trójkącik?

Gość gość
Bo to nie prowo tylko prawda o kobietach. Przykro mi Marlena ale takie właśnie jesteście :O

Gość gość
Kobiety są głupie, a im bardziej głupie tym bardziej im się wydaje że są mądrzejsze i wyjątkowe. Takie tylko rypać i zostawić.

Gość MMMMMarlena
@ gość 12:59 I co żeście tam robiły u niego trójkącik? x Nie, k******, całą noc graliśmy w bierki!!!!! x @ Teraz do wszystkich innych krytykujących. Nie rozumiem dlaczego jak inni piszą o trójkątach to wy chwalicie, a ja dosłownie od samego początku jestem piętnowana. Zrobiłam to tylko z nim - źle. Zrobiliśmy we trójkę? Jeszcze gorzej. Niech mi ktoś to do jasnej cholery wytłumaczy. Wczoraj czy przedwczoraj (już mi się wszystko miesza) pisała jedna dziewczyna, że koleżanki się chciały do niej dobrać na les we troje a ona się przestraszyła i dosłownie wszyscy na forum ją skrytykowali, że się nie odważyła, że straciła okazję do eksperymentu, że nie dorosła seksualnie, itd itp. Ja też nigdy wcześniej tego nie robiłam we trójkę. Odważyłam się wczoraj. I co? Też k****a źle. Bo się właśnie odważyłam. Jesteście dwulicowi, zakłamani, fałszywi i sami pełni sprzeczności. Wój wam do mego życia :P :P :P :P :P

Gość Iguanna
Dałaś mu się wykorzystać i to nawet 2krotnie i to jeszcze z drugą kobietą i Ty nie wiesz czemu jesteś krytykowana?

Gość gość
Sprzątasz u faceta i był sex, ok. Ale to że wydał Ci rozkaz że masz być gotowa i to na trójkąt i zgodziłaś się, jest świadectwem tego kim jesteś. A w zasadzie czym i do czego. Bezrozumną pustą samicą. Pobluzgaj jeszcze na tych którzy Cię tu krytykują i idź się podmyć, bo kto wie co Twój Pan i władca każe Ci dziś robić samico bezrozumna.

Gość gość
On powinien ci płacić za ten seks i nie powinnaś juz u niego sprzątać, sorry teraz jesteś kochanką a nie sprzątaczka

Gość MMMMMarlena
@ Iguana Dałaś mu się wykorzystać x Dlaczego wykorzystać? A może ja też chciałam spróbować? Nigdy wcześniej nie robiłam tego z drugą kobietą. Nawet nie myślałam o takich rzeczach. A tu proszę... zrobiłam i miałam orgazm. O co jeszcze chodzi? x x @ gość Sprzątasz u faceta i był sex x A co to ma do rzeczy, czy sprzątam czy piszę sprawozdania? Ja nie rozumiem. Jak szef robi to z sekretarką to jest OK. Ale jak kobietą nie jest sekretarka przekładająca papierki z kupki na kupkę tylko dziewczyna, która naprawdę ciężko pracuje sprzątając, to nagle źle. Czy wyście wszyscy powariowali???

Gość MMMMMarlena
A może wy po prostu zazdrościcie mi? Nie mówię o pracy. O tym, że okazałam się otwarta. No to dopowiem ku waszej jeszcze większej zazdrości, że nagraliśmy też film. Tzn. on nagrał. Dlaczego innym wolno uprawiać seks jak chcą, a mi nie? Dlaczego inni mają filmiki a mi nie?

Gość gość
A co to ma do rzeczy, czy sprzątam czy piszę sprawozdania? x Nic. W ogóle nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem. Podkreślam jedynie że to Twój pracodawca. Brzydzisz mnie, brzydzi mnie ten temat więc już się nie udzielam. Miłego dnia

Gość MMMMMarlena
Ej, nie brzydź się tak bardzo. To ja, Wasz nadworny kafeteryjny PROWOKATOR :D Cała ta bajka to ściema, prowo, hehe. Już w poprzednim prowo (adres poniżej:) x http://f.kafeteria.pl/temat/f4/traktuje-mnie-jak-prywatna-niewolnice-p_6223520 x ... zapowiadałem, że będę Was nękał moimi prowami. Dobry morał z tego jest taki, że chyba nie istnieją tak głupiutkie kobiety jak ta opisana przeze mnie powyżej. Ufff... co za ulga...

Gość gość
moze lepiej pisz kryminaly bo te twoje provo nudne jak flaki :O