Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAVVIK24LATA

AA KURWA POMOCY JESTEM W PIEKLE Chce umrzeć

Polecane posty

Gość PRAVVIK24LATA

JA P*****LE JESTEM ZEREM na bezrobociu z nerwicą, depresją i fobią społeczną, mam odstające uszy, postawowe wykształcenie, matka ojciec pijacy, ojciec siedzi w więzieniu niedługo wyjdzie, wiem że będzie bił, bo on zawsze nas bił CHCE KURWA UMRZEĆ! słyszyż Boże j****y? zabierz mnie stąd a nie sie nade mną znęcasz, wielce miłosierny Boże, niby kochasz swoje owieczki to czemu mi taki los zgotowałeś i jeszcze w dodatku nie chcesz mnie zabrać do raju tylko wciąż karzesz mi tu gnić i podrzucasz mi tylko kolejne kłody pod nogi, masz jeszcze ubaw z tego? AA KURWA POMOCY

Gość gośćjajkkka
Przykro mi, ale Bóg nie istnieje

Bierz przykład z Heinricha Himmlera - cyjanek pod język i cię nie ma w 30 sekund.

Gość gość
haha

Szanowni Państwo, 
Mam na imię Kinga. Jestem doktorantką na Uniwersytecie Warszawskim. Podjęłam się bardzo trudnego zadania i mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się je zrealizować. W ramach swojej pracy doktorskiej planuję przeprowadzić badania na temat doświadczeń życiowych dorosłych dzieci osób osadzonych, których rodzice przebywali bądź przebywają nadal w zakładach karnych. Głównym celem badań jest wieloaspektowa analiza ich sytuacji społecznej. Obecnie problem dzieci osób osadzonych jest marginalizowany przez instytucje rządowe, jak i pozarządowe. Mam nadzieję, że dzięki Państwa uda nam się to zmienić. Poszukuję osób, które doświadczyły "uwięzionego dzieciństwa" i zechciałby poświęcić mi chwilę i o tym opowiedzieć. Byłabym NIEZWYKLE WDZIĘCZNA ZA POMOC! 

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Serdecznie pozdrawiam! 

Gość gosc

@martyna 33 czemu Bóg się tak znęca na autorem tematu i czemu nie chce mu ulżyć i zabrać go już z tego świata? Ma ubaw jak widzi jak człowiek się męczy?

Gość hwe 666

bo boga nie ma haha

Gość gosc

Odstające uszy, ojciec w więzieniu, podstawowe wykształcenie

To przecież TY Przemek,no chyba że smakosz/pijak się pod ciebie podszył dla beki