Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwicie się kto na Bula głosuje i mówicie że nikt

Polecane posty

Gość gość

Ja też osobiście nie znam, tudzież się nie przyznają, ale włączcie sobie Superstację i "Bez Ograniczeń" o północy się zaczyna, jest też chyba popołudniu. Babcia mi pokazała ten program (ona krytykuje bula) i obejrzałam dwa odcinki. Uszom uwierzyć nie mogłam. Dzwonili różni, ale również zwolennicy bula, zwolenniczki starsze panie przekonane o sile i spokoju oraz mądrości jego, mające głęboko ustawę emerytalną, w końcu one już swoja emeryturę mają i to pewnie nie małą :) Nie jestem zdziwiona, on wygra... urzędnicy, celebryci, sportowcy, rodzina, stare baby (a mówi się, że one na pis głosują, błąd! na po) a reszta zginie w tym tłumie. Przygotujcie się.

Gość gość
Żenada Panie B Komorowski znalazł Pan czas w tym samym przedziale czasowym na występ w konkurencyjnej stacji telewizyjnej tj. Polsat, a nie by stanąć wobec swoich oponentów. Tam też w Polsacie udzielił Pan tzw. wywiadu, oczywiście według scenariusza jakim posłużono się w debacie prezydenckiej w TVP 1. Na koniec po wystąpieniu Pana B Komorowskiego Polsat zrobił cyrk w postaci tzw. porównywania, co kto sądzi na dany temat czyli wypowiedź Pana B Komorowskiego i dla równowagi kilka krótkich wrzutek z kontrkandydatów pokazanych w TVP!. Wzorzec propagandy godny do naśladowania na KREMLU. Nie bawiąc się w górnolotne przymiotniki powiem, krótko, takie zachowanie zwie się podłością i nikczemnością, etc. Człowiek, który ciągle wmawia mi, że jest prawy,, szlachetny, dbający o współobywateli tak nie postępuje. Panie Komorowski mój głos zobaczysz Pan tak jak obywatele ZSRR złoty medal w skokach wzwyż na Olimpiadzie w Moskwie w 1980 roku :)!

Gość gość
Na Bula glosuje TVN , Wirtualna Polska , Onet , TVP PO , Polityka , Wyborcza no i urzędnicy