Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie mogę sprzedać podręczniki KRAKÓW

Polecane posty

Gość gość

witam :) Mam podręczniki szkolne z kilku lat, z nowej podstawy, gdzie mogę je teraz sprzedać w Krakowie za dobrą cenę?

Gość gość
na Giełdzie staroci na Grzegórzeckiej w każdą niedzielę albo zanieś do antykwariatu studentko dziewico, za pomoc podziękujesz mi studentko w naturze, może być w gumce

Gość gość
a ile dostane za 10-15 ksiązek?

Gość gość
Na Rondzie Matecznym jest skup książek idź i zapytaj

Gość gość
tego nie wiem studentko:( ale chyba powyżej 100 zł kotku:)

Gość gość
zależy w jakim stanie są książki / za podręczniki do języków jest zwykle więcej niż za inne

Gość true222
Ja tanio książki kupiłam w tej księgarni internetowej polecam www.taniaksiazka.pl/geograficzny-atlas-swiata-p-513327.html

Ja swoje wszystkie niepotrzebne podręczniki też sprzedałam, ale w antykwariacie, polecam Ci ten: http://tezeusz.pl. Przejrzałam wszystkie oferty w necie warte przejrzenia i wybrałam Tezeusza. Dlaczego? Z czysto ekonomicznych względów, oczywiście:-) Poza tym, współpraca okazała się bardzo owocna, bo kupiłam u nich, a właściwie zamieniłam na parę innych przydatnych pozycji:-) Wszystko odbyło się szybko i bez najmniejszych komplikacji:-) Więc nieważne, czy jesteś z Krakowa, to nie ma znaczenia w przypadku tego antykwariatu:-)

Gość DaszekWeq
Najlepsza opcją będzie sprzedasz w https://skupszop.pl gdzie niepotrzebne juz ksiązki możesz sprzedać innym, do tego jak chcesz kupić inne pozycje to za grosze można tam na prawde trafić perełki