Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dyskryminacja kobiet to przeżytek, to klamstwo kobiety przesadzają ż

Polecane posty

Gość gość

żeby żylo im sie lepiej, tak naprawde kobiety nie sa tak bardzo dyskryminowane jak sie mówi. Meżczyzni są najbardziej poszkodowanie tu mówimy juz o prawdziwej dyskryminacji.

Gość gość
Bzdury gadasz. Faceci to gnoje. Nie tylko rywalizują z samcami ale i z kobietami. Facet faceta zawsze w******.

Gość gość
Zgadzam sie w stu procentach kobiety to egoistki myslą tylko o sobie. Dla nich słowo dyskryminacja to walka o lepsze . Nie widzą ze my mamy sto razy gorzej ale mimo tego im pomagamy a one na odwrot. Obwiniaja nas.

Gość gość
Nie masz k***a gorzej, tylko cie w********* w d**e jakiś samiec alfa. Przegrales w normalnej, zdrowej rywalizacji pomiędzy samcami. Możesz zostać gejem c***o

Gość gość
Jestem kobieta i zgadzam się z autorem

Gość gość
Chyba iestes p******a i to rowno

Gość gość
współczesne społeczeństwo a najwiecej kobiet uważa życie mężczyzn za mniej warte od życia kobiet gdyby sytuacja byla by odwrotna my bysmy walczyli za kobietami ale kobiety mowily by wtedy ze musimy walczyc bo tak trzeba. I to pokazuje jak kobiety sa glupie.

Gość gość
Życie mężczyzny zawsze było mniej warte, zwłaszcza tych najsłabszych lebiod bez jaj.

Gość gość
kobiety są chore nie wiedzą co to dyskryminacja a to one to chyba wymysliły. społeczeństwo przed ryzykiem śmierci na wojnie chroni kobiety i dzieci, ale nie mężczyzn. Zastanawia mnie jednak fakt, jakie byłby losy wojny, gdyby na front posłać same kobiety. Mysle ze albo byłoby zdecydowanie więcej ofiar albo by popelnialy samobójstwa z dziecmi. To jest dyskryminacja a nie ze smiejemy sie z tego ze kobiety nie potrafia prowadzic auta , takim czyms tylko utrudniacie zycie.

Gość gość
Jestem kobieto i zgadzam sie z autorem jak i moje kolezanki. Artykul jak najbardziej mowi nam jaka jest prawda i jakie są kobiety. Niestety naleze do tej rozhisteryzowanej plci

Gość gość
Jesteście mniej warci. Po pierwsze dobre geny żądło który facet je ma ponieważ nie został zniszczony przez samców alfa. Po drugie nie zajmujecie się dziećmi i rodzina. Jesteście pasożytami. Cały ciężar odpowiedzialnosci za rodzinę zrzucacie na kobiety. Z biologicznego punktu widzenia jesteście malo warci, dlatego też często ulegacie wypadkom bo natura eliminuje słabych samcow

Gość gość
Pasozyt to kobieta ktora nie umie na siebie zarobic. A my umiemy

Gość gość
byłam molestowana przez faceta zgłosiłam pracodawcy, zostałam wyśmiana, zrobili ze mnie wariatkę i idiotkę :( kiedy ja podałam konkretne sytuacje i cytaty z faceta, a facet jeszcze kazał się przepraszać prawie straciłam pracę, z ofiary stałam się sprawcą i jak najbardziej dyskryminacja istnieje tylko jeszcze się z nią nie zetknęliście a nawet drogę sądową mam zamkniętą, chodzę na terapię dla ofiar przemocy a facet śmieje mi się w twarz :(

Gość gość
Bardzo się ciesze ze to wszystko się zmienia że teraz kobiety musza z********ac ze musza same naprawic samochody ze musza same sie bronic itd. Jeszcze tylko zlikwidujemy sądy sfeminizowane i zobaczymy jak będą nam sie do wszystkiego przyznawac co zle robili itd.

Gość gość
Samcom alfa nie przeszkadzaja silne kobiety tylko nieudacznikom bo nie mają hakow na nie

Gość gość
Mam wrażenie że przydałby ci się porządny łomot od facetów ciot o moze byś zmężnial

Gość gość
16:22 takie sytuacj***ardzo rzadko sie zdarzają najwiecej sa dyskryminowani meżczyzni tylko o tym sie nie mówi. I wy tez oczekujecie od nas twardych bo jak nie to w*********j. A to jest czysta dyskryminacja.

Gość gość
16:22 kiedy byłas molestowana ?

Gość gość
Nikt nie płacze chyba ze ty bo wiesz ze biezkie czasy juz cie dosiegaja i nawet pomoc mezczyzn za seks ci nic nie da. Dziewko

Gość gość
Za ta dziewke masz wp*****l ty męska karykaturo !!

Gość gość
Pomoc za seks tylko taki przychlast i zaprzeczenie mężczyzny może się tak wyrażać.

Gość gość
ja sie tak zastanawiam czy one są takie glupie czy są normalne i zdrowe ale mają taki pogląd i zyją stereotypami.

Gość gość
Równouprawnienie już jest od dawna. Mamy świat o jakim marzyły feministki.

Gość gość
W niektórych branżach są dyskryminowani faceci w innych kobiety. To żadna nowina. Ideałem jest sytuacja, kiedy nie liczy się płeć a kompetencje.

Gość gość
no ja sama nie wiem, czy nie ma takiej dyskryminacji, mojej kolezance ciezej znalezc prace po technicznym kierunku, wola mezczyzn, na nia probuja patrzec jak na ozdobe... mojemu facetowi przeszkadza to, ze pracuje, wolalby zebym zajmowala sie domem, a ja mam ambicje, nie lubie siedziec w domu, czuje wieczna presje, ze musze byc idealna, swietnie gotowac, sprzatac, ze kobieta to powinna byc opiekuncza i ciepla, staram sie, ale nigdy taka nie bede, ludzie lubia sobie czasem drwic, ze taka "feministka" ze mnie, ale ja nikomu na zlosc nie robie , po prostu jestem jaka jestem, taki moj charakter, zmienic sie nie umiem :( takze troche sie mylicie

Gość gość
gość dziś "Zastanawia mnie jednak fakt, jakie byłby losy wojny, gdyby na front posłać same kobiety. Mysle ze albo byłoby zdecydowanie więcej ofiar albo by popelnialy samobójstwa z dziecmi. " X Nie byłoby wojny. Tylko chłopczyki ciągle lubią się bawić w żołnierzyków. Wiecznie się kogucić jak wpuszczeni do kurnika. Bez kobiet byśta wyginęli jak dinizaury.

Gość gość
Są uczeni tego od dziecka ze kobieta jest od wszystkiego.

Gość gość
Jeśli ktoś nie chce zatrudniać kobiet to ma do tego pełne prawo.

Gość gość
oczywiscie, pelne prawo. ale nadal panuje jakies dziwne przekonanie, ze kobieta to najchetniej by siedziala w domu, zajmowala sie bzdetkami :( to naprawde mnie krzywdzi, nie chce zeby facet na mnie zarabial.. dzieci tez nie planuje, nie kazda kobieta tego chce, pracodawcom to czasem ciezko zrozumiec, mowi sie nam, co mamy chciec...

Gość gość
16:55 nie dziw sie jak widzą ze kolezanka sie nie nadaje to jej nie chca. Wez faceta i kobiete do kopalni lub na budowe albo gdzie indziej i macie 2 godziny zeby przeniesc recznie 2 tony węgla. Jestem pewien ze facet by wygral pracodawca tez jest pewien. Wy zwalacie na to ze jestescie slabsze fizycznie i chcecie przywilejów a kase to samo. Zaraz napiszesz ze kolezanka gdzie indziej pracuje. I co z tego jak tez jej tam nie pasuje. Wy utrudniacie.