Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z depresją

Polecane posty

Gość gość

co o takim sądzicie gdybyście się dowiedziały że na to choruje, zerwalibyście z nim?

Gość gość
depresja to juz choroba cywilizacyjna, wielu ludzi to ma a nie wie, to żaden wstyd tylko trzeba zacząć to leczyć leki, terapia i można żyć dalej, a jaka przyczyna była u Ciebie depresji?

Gość gość
nieodwzajemniona miłość :)

Gość gość
nie ale musiałby się leczyć, a nie udawać, że się leczy

Gość gość
Rzuć go natychmiast. Chłopak nie może mieć żadnej wady, musi być słit i gumi gumi. Inaczej nie będzie wart Ciebie księżniczki.

Gość gość
Nie zerwałabym tylko zrobiłabym wszystko,żeby mu pomóc i go uszczęśliwić choć trochę.

Gość gość
Ahahaha a takiemu przymułowi to staje w ogóle ?

Gość gość
A czemu miałoby nie stawać co ?

Tu sobie sama odpowiedziałaś czy to miłość jeśli choć przez chwile przez taką głupotę przeszło Ci to przez myśl... Ja mam SM i mój chłopak jest a raczej trwa przy mnie... tak jak ja bym trwała przy nim... a to już zupełnie inny "poziom chorobowy"

Gość gość
16. 38, no to pojechałeś... a autorem jest właśnie ten chłopak z depresją :O

Gość gość
Raczej nie zerwałabym, chyba,ze wyżywałby sie na mnie.

Gość gość
Zostawilabym tylko jakby powiedział ze nie chcę się leczyć. Ale jakby chodził na jakieś terapie czy brał leki, to nie. Z resztą nie jest powiedziane, ze nP zdrowy wspolmalzonek za 10latr nie dostanie depresji.

Gość gość
Często depresja ma takie same objawy jak brak magnezu i ludzie leczą się na głowę zamiast jeść magnez. Sama tego doświadczyłam, kup mu magnez i po Trzech tygodniach będzie chodził uśmiechnięty. Męczyłam się przez kilka lat z dołem i melancholia i kiedyś koleżanka po medycynie mi to Powiedziała kiedy się jej zwierzakami z moich problemów, spytała czy jem magnez i żebym jadła, wszystko przeszło,

Gość gość
Ona1988wawa dziś Tu sobie sama odpowiedziałaś czy to miłość jeśli chodz przez chwile przez taką głupotę przeszło Ci to przez myśl... xxx chodź to nie to samo co choć :O

Gość gość
gość dziś Często depresja ma takie same objawy jak brak magnezu i ludzie leczą się na głowę zamiast jeść magnez. Sama tego doświadczyłam, kup mu magnez i po Trzech tygodniach będzie chodził uśmiechnięty. Męczyłam się przez kilka lat z dołem i melancholia i kiedyś koleżanka po medycynie mi to Powiedziała kiedy się jej zwierzakami z moich problemów, spytała czy jem magnez i żebym jadła, wszystko przeszło xxxxxx powiedz to milionom chorym na depresje.