Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil32

Penis 14 cm depresja i niska samoocena jak sobie radzić ?

Polecane posty

Gość Andrzej6987
Też miałem podobny problem, nawet straciłem przez to żonę, na szczęście tylko na jakiś czas. Rozwiązaniem okazał się zestaw http://nplink.net/ceq6noVk teraz nie tylko nie jest mały ale jest na prawdę duży :) no i grubszy. Takie proste a takie skuteczne.

Gość gość
Wszędzie spamują tymi reklamami.

Gość malyrys
14 cm i depresja? Mój fiutek osiąga w wzwodzie jakieś 9 cm i nie mam powodów do narzekania. Można powiedzieć, że wręcz przeciwnie. Kobiety, a było ich sporo, znajdują go jako zabawny i są zainteresowane bardziej swoimi łechtaczkami, niż rozmiarem fiutka.

Gość gość
Chyba ściemniasz z tymi 9cm.

Gość Kamil32
Wczoraj całkowicie pozbyłem się złudzeń i załamka totalna. Przejrzałem popularny portal zbiornik, gdzie single i pary umawiają się na seks. Prawda jest taka, że większość poszukuje dużych lub bardzo dużych penisów, nie spotkałem żadnego ogłoszenia, aby ktokolwiek poszukiwał małego lub średniego. Pod każdym zdjęciem okazałego członka jest mnóstwo pochwał, propozycji i zachwytów. Przeżyłem ponad 30 lat w zafałszowanej rzeczywistości, że rozmiar nie ma wielkiego znaczenia, prawda okazała się inna. Jako mężczyzna i partner seksualny czuję się teraz okropnie, moje poczucie własnej wartości zbliżyło się do zera. Nie potrafię z taką świadomością być nadal w związku, najgorsze jest to, że nie mamy na to wpływu i niewiele można poradzić aby coś zmienić.

Gość gość
A ja po wielu latach postanowiłem pewnego dnia wykonać sobie pomiar, nie robiłem tego od wielu lat. Dawne pomiary z przed laty zawsze wskazywały 15,5 długości i 15,5 obwodu. Podnoszę więc sprzęta, przykładam linijkę i oczom nie wierzę, wynik 17,5 długości. Biorę centymetr mierzę obwód i znów szok 16 obwodu. Niewiarygodne ale prawdziwe. Dodam, że sprzęt mój jest mocno eksploatowany, seks niemal codziennie. Może dlatego się powiększył :)

Gość gość
To jasne że kobiety teoretycznie wolą większe. Tak samo jak jasne jest to że my teoretycznie wolimy ciaśniejsze. Gdybyś ty miał dawać ogłoszenie napisałbyś poszukuję ciasnej, czy poszukuję szerokiej? To raczej oczywistość, że prawie wszyscy napisalibyśmy: ciasnej. Ale to tylko pewien rodzaj fantazmu. Jakbyś na żywo spotkał kobietę z szerszą pochwą to też czułbyś podniecenie i ani w głowie byłoby ci wtedy myśleć o innej. Tak samo jak my marzymy o idealnej figurze kobiety, a i tak prawie nigdy nie wiążemy się ze swoim teoretycznym ideałem, bo okazuje się że to właśnie tak naprawdę ta kobieta "nieidealna" jest dla nas najpiękniejsza. One myślą podobnie.

Gość gość
A na takich portalach najczęściej piszą samotne i zdesperowane kobiety.

Gość Kamil32
gość dziś : Napisałeś "To jasne że kobiety teoretycznie wolą większe." i to jest kolejne potwierdzenie. Mam taki charakter, że z taką świadomością ciężko byłoby mi dalej ciągnąć związek. Ta myśl, że z większym moja ukochana miałaby lepsze doznania jest okropna. Co do ciasności pochwy to nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, ale rozmiar biustu jest bardzo ważny - musi być minimum duże B, inaczej nie podnieca. Obawiam się, ze podobnie jest z penisami i skoro mam czuć się niepełnym facetem to wolę być już do końca życia sam.

Gość gość
Ale skąd wiesz że miałaby lepsze doznania? Przecież do nie tak, że wszystkie pochwy są ogromne i potrzebują 25 cm tak samo jak to nie tak, że wszystkie penisy mają po tyle. Trzeba się dopasować odpowiednio i tyle. Skoro twoja partnerka nie narzeka i jest jej z tobą dobrze to w czym problem? Większość kobiet nie jest w stanie doświadczyć orgazmu pochwowego i tego nie zmieni nawet pół metra. Ja teoretycznie powinienem załamać się jeszcze bardziej bo mam 15/12, a podobno to grubość jest ważniejsza.

Gość gość
jestem kobietą i uważam, że to dobra długość

Gość gość
"Wczoraj całkowicie pozbyłem się złudzeń i załamka totalna. Przejrzałem popularny portal zbiornik, gdzie single i pary umawiają się na seks. Prawda jest taka, że większość poszukuje dużych lub bardzo dużych penisów, nie spotkałem żadnego ogłoszenia, aby ktokolwiek poszukiwał małego lub średniego. Pod każdym zdjęciem okazałego członka jest mnóstwo pochwał, propozycji i zachwytów. Przeżyłem ponad 30 lat w zafałszowanej rzeczywistości, że rozmiar nie ma wielkiego znaczenia, prawda okazała się inna. " Weź pod uwagę, że to jest portal, gdzie ludzie umawiają się tylko na seks, więc laski szukają dużego penisa i umięśnionego ciała, a faceci szczupłej i wysokiej dziewczyny. Chodzi TYLKO o pieprzenie. Gdy uprawiasz seks z osobą, którą kochasz, jest tyle emocji, że nie patrzysz na dodatkowe 5 kg i cellulit, nie czujesz braku 2 cm czy nie wiem, za długich o cm włosów :) x "Ta myśl, że z większym moja ukochana miałaby lepsze doznania jest okropna." Ok, nie obraź się, ale piszesz jak idiota. Logiczne, że miałaby lepiej, tak samo jak miałaby lepiej z bogatszym, ale to nie jest powód, żeby z kimś zerwać! x "ale rozmiar biustu jest bardzo ważny - musi być minimum duże B, inaczej nie podnieca" Obawiam się, że nie podnieca również myślenie tylko o seksie (a gdzie w tym wszystkim miejsce na uczucia?) i fanatyczny perfekcjonizm.

Gość brunetka1111
gość 2:35 mimo że jestem kobietą i mimo że problem mnie nie dotyczy pięknie to napisałes. aż sie chciało czytać;) ja też nie jestem doskonała ale to co liczy się najbardziej to emocje. i autorze, tez nie mam orgazmu pochwowego!! a mój ma dużego penisa, nie wiem ile cm ale może z 20 cm? 19? i nigdy pochwowego nie miałam. on też stara się żebym miała przyjemność i chciałby bym miała pochwowy i mu tłumaczę że niekiedy nigdy sie go nie ma lub po porodzie..nie ma o co płakać:) on też dochodzi w specyficzne sposoby, nikt nie ma wszystkiego co chciałby miec bo taki jest ten świat, a to co się mówi to stereotypy albo przerysowany przez media obraz.. pozdrawiam i na Boga nie zrywaj zwiazku z takiego powodu bo to tak jakbym ja zerwała bo moje piersi są za małe..

Gość Kamil32
gość dziś "Weź pod uwagę, że to jest portal, gdzie ludzie umawiają się tylko na seks, więc laski szukają dużego penisa i umięśnionego ciała, a faceci szczupłej i wysokiej dziewczyny. Chodzi TYLKO o pieprzenie." Czyli Twoim zdaniem również większy=lepszy. Dlatego właśnie jako mężczyzna czuję się kimś drugiej kategorii, pomimo tego, że mam 185cm wzrostu, wyćwiczone przez 8 lat siłowni ciało. "Logiczne, że miałaby lepiej, tak samo jak miałaby lepiej z bogatszym, ale to nie jest powód, żeby z kimś zerwać! " Właśnie tego się obawiam, że większy dałby więcej wrażeń i przez to czuję się bardzo źle, nie chciałbym aby cokolwiek traciła przez moje niedoskonałości i czegokolwiek jej brakowało. Uczucie z czasem słabnie a dobry seks potrafi utrzymać związek. Wiem, że są drobne kobiety, którym te 14/13cm jest aż nadto, ale pewnie nie ma ich zbyt wiele. Co prawda moja kobieta twierdzi, że duże ją brzydzą i po ostrzejszym seksie jest czasem poobcierana i w niektórych pozycjach aż boli, ale obawiam się, że kłamie aby nie robić mi przykrości.

Gość gość
A moj penis ma 14 cm dlugosci i jest mi z tym dobrze. Nie mam kompleksow ani tez nigdy zadna dziewczyna mnie nie wysmiala ani nie zrezygnowala z sexu gdy mnie zobaczyla nago. Ty tez nie powinienes miec kompleksow na tym punkcie. kompleksy sa glupie.

Gość Kamil32
Mnie również żadna nie wyśmiała, mało tego co najmniej dwie, które wiem na 100% miały hojnie obdarzonych partnerów a uprawiały ze mną seks kilkukrotnie i same się odzywały, tyle, że ja podobno "super dotykam i całuję" a sama penetracja to już tylko formalność i wchodziłem najczęściej wtedy gdy już błagały o to i z orgazmem nie było problemu, ale nie mam pewności czy był typowo pochwowy bo przy mocnych pchnięciach dotykałem ciałem łechtaczki przecież. Mój problem to jest to, że teraz mam już stałą partnerkę, którą kocham i chciałbym dla niej być najlepszym kochankiem a patrząc na to czego szukają kobiety np. na zbiorniku mam wątpliwości, czy kiedykolwiek mógłbym być dla niej idealny.

Gość gość
co ty masz z tym zbiornikiem. Tak same k********y siedza. Ludzie tam umawiaja sie tylko na sex. Dlatego szukaja swoich idealow. Piekne kobiety i dobrze zbudowani faceci z duzymi penisami. W realu jest calkiem inaczej. Zobacz ile jest pieknych kobiet ktore sa w zwiazku z brzydkimi facetami. Nie dla kazdej kobiety priorytetem jest duza pała u faceta.

Gość Kamil32
Sugeruję się zbiornikiem, gdyż tam piszą bez ogródek i dlatego myślę, że większość kobiet uwielbia duże członki, tylko nie powiedzą tego swojemu facetowi aby nie robić mu przykrości. Pod każdym zdjęciem dużego członka jest mnóstwo zachwytów, czyli coś w tym jest. Raczej nie dam rady ciągnąć dalej związku z myślą, że moja kobieta również po kryjomu marzy o wielkim penisie a jej tego nie mogę zaoferować. Skoro mam być kompromisem to zniszczyłoby mi moją psychikę do reszty, wolę już być sam i pozwolić mojej kobiecie znaleźć idealnego faceta.

Gość gość
Na zbiorniku faceci pozwalają aby ich żony były posuwane przez kilku facetów na raz, albo pozwalają żonie uprawiać seks z obcymi za pieniądze. Kto normalny na to pozwala?

Gość gość
do kamil 32 pod każdym zdjęciem dużego jest dużo zachwytów bzdura ja jak miałem tam konto też miałem mnóstwo zachwytów a mam tyle co autor komentarze były ach i ech

Gość gość
caly ten zbiornik to jedna wielka patologia, tak samo jak chwalenie sie nagimi fotkami i kompleks malego czlonka. Ogarnijcie sie ludzie.

Gość gość
a co złego widzisz w nagości bo ja nie rozumiem takiego postrzegania jak ty

Gość gość
w nagosci nic zlego nie widze. ale jak ludzie sie tym tak chwala na forach i na stronkach typu zbiornik to moim zdaniem to jest chore i nienormalne. Taka jest moja opinia. To patologia.

Gość gość
Co Ci da ,ze zerwiesz? szczerze- teraz czujesz sie niedowartosciowany (ego) , myslisz ze inna bedzie lepszą aktorka? Tamta może miec blokade psychiczna albo faktycznie jej nie zadowalasz i tyle. Moze Cie kocha a seks nie jest wazny dla niej. Znajome tez moga duzo opowiadac,ktora sie przyzna ze jej facet jest przeciętny albo i ponizej przecietnej? która????zadna.

Gość gość
dla jednych patologia dla innych fajna zabawa trzeba umieć to rozgraniczyć

Gość gość
kiedyś słyszałem że naturyzm to też patologia jaka? się pytam?

Gość gość
bo taka prawda ze duza pala zadowala :D Tak jak faceci zachwycaja sie piekna kobieta kazdy by chcial ja miec ale nie moze/ ewentualnie nie chce na stałe, bo wie, że i tak go zdradzi, albo i nie ale bedzie miala tyle pokus ze nawet nie uwierzysz w jej niewinnosc,dlatego do związku wybiera się kogoś gorszego, żeby mieć trochę wygody tez psychicznej-taka prawda

Gość gość
co za bzdura

Gość gość
naturyzm a patologia na zbiorniku to 2 rozne sprawy. A jesli chodzi o wielkosc***enisow i zadowolenie to bredzicie i tyle.