Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o powiekszaniu ust?

Polecane posty

Gość gość

warto , tak delikatnie powiekszyc, czy wg was wyglada sie wtedy jak glonojad? wlasnie nie chciałabym wygladac jak Edzia Gorniak ,tylko naturalnie, a nie wiem czy sie ta taki efekt uzyskac?

Gość gość
przy bardzo wąskich ustach to powiększone wyglądają lepiej pod warunkiem że to delikatna ingerencja. Niestety bardzo łatwo przesadzić i wyglądać mniej atrakcyjnie niż przed zabiegiem.

Gość gość
Ja nie mam bardzo wąskich ust mam takie średnie , nie są to napewno niteczki bo mam widoczne wargi, ale pełne to one też nie są

Gość gość
a po co chcesz powiekszać usta.../

Gość gość
to lepiej zastosować jakieś triki w makijażu jak konturowanie kredką,

Gość gość
po to żeby ladniej wygladac ale tez sie boje ze sie oszpece i nie wiem co robic.. chcialabym je minimalnie powiekszyc, ale nie wiadomo jak to wyjdzie i w ogole,.. nie chcialabym wygladac smiesznie, najlepiej zeby to byl tak subtelny efekt zeby tego nikt nie zauwazyl ale zeby byly pelniejsze :D no ale nie wiem czy to bedzie mozliwe tak zrobic

Gość gość
kontorówka sie maluje codziennie ,ale to nie to samo... wiadomo, że żaden makijaz nie da takiego efektu jak powiekszanie bo wtedy sie jeszcze uwypuklaja, maja inny kształt... ale kurcze no, boje sie. wiem, ze to i tak nie jest na stałe, ale jak mam wygladac smiesznie kilka miesiecy czy nawet rok to nie wiem..

Gość gość
nie oszpecaj sie na całe życie. masz już faceta/....?

Gość gość
mam faceta, a co to ma do rzeczy? To nie jest zabieg na całe życie po iluś tam miesiacach sie wchlania

Gość gość
jeśli wiesz że ktoś faktycznie zrobi to dobrze i subtelnie to nie ma na co czekać, jednak jeśli masz takie normalne usta to bardzo prawdopodobne że efekt jaki uzyskasz będziesz właśnie komiczny

Gość gość
musialabyś znalezc naprawde dobrego fachowca wtedy ok, czasami jak ktos to zrobi nieumiejetnie to twirzy sie efekt kaczego dziubka,ale czasem efekt jest ładny jak np u Oli Ciupy, ale coz, zawsze takie zabiegi niosa ryzyko

Gość gość
nic się nie wchłonie. a oszpecisz sie do końca życia! jak Lara Sara!

Gość gość
podobno robienie loda powiększa usta !

Gość gość
lekko jest to na pol roku ja robie mam tragicznie waskie usta samo wsioka potem u mnie efekt z******ty

Gość gość
nie wiem kto to jest Lara Sara i czym powiekszała, ale kwas hialuronowy się wchłania to nie jest trwały wypełniacz

Gość gość
Mam usta takie wielkosci jak np Alicja Bachleda-Curus moze potem wkleje zdjecie swoich

Gość gość
chociaz nie, mam ciut mniejsze nawet od niej

Gość gość
jak teraz wygladasz ok to ja bym nie ryzyzkowala, jednak to ZAWSZE widac jak ktos ma powiekszane usta i mnie sie to osobicie nie podoba

Gość gość
faceci lubią naturalność a nie lalki barbie !

Gość gość
Niby tak mowia, a i tak potem biegaja za tymi lalkami barbie

Gość gość
to już lepiej powiększ sobie cycki jak coś musisz :) przynajmniej jak je popsują nikt nie będzie sie z ciebie śmiał i głupio usmiechał !

Gość gość
może zamiast takiego hardcorowego powiększania spróbuj zrobić makijaż permanentny ust w jakimś dobrym salonie kosmetycznym, który ma doświadczenie? Ja mam taki, robiłam tutaj - http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/makijaz-permanentny/makijaz-permanentny-ust.html - usta sporo na tym zyskują, a efekt jest b. naturalny. Tam na stronie, jeśli chodzi o makijaż permanentny ust zdjęcia przed i po zabiegu są, więc można rzucić okiem.

Gość gość
A ja chciałabym powiększyć brwi. Kusi cię spróbować to nie idź do byle jakiego gabinetu kosmetycznego tylko prawdziwego chirurga plastycznego który potrafi doradzić powiększenie do kształtu Twojej twarzy i ma za sobą lata praktyki.

Gość gość
nie rozumiem,po co powiekszac jak sie nie ma wąskich ust?? masz ładne usta to nie kombinuj srednie usta często są ładniejsze od calkiem pełnych ja mam gorzej bo mam wąskie :O i chcialabym powiększyć na srednie..

Jeśli ma się wąskie usta to rzeczywiście warto pomyśleć o powiększeniu ust ale trzeba to zrobić z głową bo jednak bardzo łatwo o efekt karpia - niestety. Można delikatnie ostrzykiwać botoxem ale może najpierw umówić się na konsultację z lekarzem i wtedy dokładnie Ci powie co jak zrobić by nie mieć napompowanych, mega nienaturalnych ust. http://www.beauty.com.pl/pl/botox

Gość gość
Delikatne powiększenie na pewno nie zaszkodzi. Moja siostra w gabinecie http://www.keramed.com.pl/ wykonała ten zabieg i po nim wygląda o niebo lepiej.

Gość gość
sadze ze niwarto chyba ze slonom oslom i koniom chcesz o ciagac;-)

Gość gość
O powiększeniu ust mogę powiedzieć tyle, że po jego wykonaniu http://www.studioangel.pl/ mój wygląd zewnętrzny, a przy tym także moja samoocena znacznie się poprawiła.