Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o powiekszaniu ust?

Polecane posty

Gość Dolores W
Długo nie mogłam się zdecydować. Pomogła mi koleżanka, która zaciągnęła mnie do centrum estetyki. I pojęłam decyzję, zabieg w przyszłym tygodniu, przy zastosowaniu Princesse Volume. Zresztą sami zobaczcie jakie są efekty... https://www.facebook.com/centrumestetykiwroclaw/

Gość Zośka 32L
Wszystko ładnie i pięknie, pod warunkiem, że trafi się do porządnego gabinetu czy salonu estetyko kosmetycznej a nie rzeźni... Dolores podała dobry przykład centrum Princesse, nie mniej mam koleżankę jeszcze z czasów studiów, która obecnie mieszka w Bygdoszczy i autentycznie przestraszyłam się jak ja zobaczyłam...

Gość kolasek
Warto tylko co na pewno wybrać odpowiednią klinikę, taka w 100% sprawdzoną, w której mozemy wykonać pewny zabieg. A ze ja robiłam ten zabueg tutaj http://www.aestheticmed.com.pl/pl to spokojnie mogę Tobie polecic.

Gość gość
W mlodym wieku w pelni moge zrozumiec zabieg korekty nosa, ale ust??

Gość gość
Trzymam kciuki ale na pewno będzie dobrze. Jak jej się spodoba pewnie na jednym zabiegu się nie skończy :)

Gość gość
JA wiem po sobie ze jak juz raz człowiek spróbuje z takim zabiegiem, to potem go ciągnie dalej i wiecej. Ale wazne tez zeby miec własnie profesjonalne miejsce w którym mozna sie poddac takiemu zabiegowi. Ja polecam http://www.aestheticmed.com.pl/

Gość gość
Każdy biust znajdzie swojego amatora, moim zdaniem wielkie, ,nadmuchane cycki to szczyt bezguścia, podobnie jak białe kozaczki ale zawsze będą laski, które będą to nosić. moim zdaniem dobry lekarz powinien odradzac robienie z siebie takiej karykatury. I dobrze ze trafiłas na Aestheticmed

Sądzę, że to niepotrzebny wydatek i strata czasu. Nie ma nic złego ani brzydkiego w wąskich ustach. Lepiej wydać tę kasę na terapię z samoakceptacji, niż mieniać swój naturalny wygląd, bo powiększysz usta to coś innego Ci się zacznie w Tobie nie podobać, wylecz przyczynę a nie objaw.

Gość gość
Ja uważam, że wszystko jest dla ludzi i dopóki się nie przesadza, to można uzyskać bardzo fajny efekt. Ja usta robię regularnie w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej. Wypełniam je kwasem hialuronowym, bo moim zdaniem ta metoda daje najbardziej naturalny efekt. Polecam ten salon - mają tam nowoczesny sprzęt i wyspecjalizowaną kadrą.

Gość gość
Ja uważam, że wszystko jest dla ludzi i dopóki się nie przesadza, to można uzyskać bardzo fajny efekt. Ja usta robię regularnie w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej. Wypełniam je kwasem hialuronowym, bo moim zdaniem ta metoda daje najbardziej naturalny efekt. Polecam ten salon - mają tam nowoczesny sprzęt i wyspecjalizowaną kadrą.

Gość gość Justyna
jak dla mnie to nic dziwnego, że dziewczyna chce o siebie troszkę zadbać. ja zabieg przeprowadzałam w klinice melitus w Warszawie. jestem zadowolona i myślę, że klinika godna polecenia. Ja akurat byłam pacjentką Pani doktor Marii Noszczyk, która doskonale mi pomogła dobrać odpowiedni kształt.

Gość gość
A ja nie będę tu robić reklam, więc nie napiszę gdzie robiłam, ale faktem jest, że odkąd delikatnie ( niecała ampułka) powiększyłam usta, to mam jakieś większe powodzenie bo i cała buzia lepiej wygląda. W twarzy każdy szczegół ma znaczenie, a usta to w sumie nawet nie szczegół. Także jeśli jest to zrobione subtelnie i w niewielkiej ilości to może bardzo poprawić urodę, szczególnie, że dobry lekarz nada też ustom ładniejszy kształt

Gość gość
Najwazniejsze aby taki zabieg przeprowadzał fachowy specjalista i żeby nie przesadzic. Czasem po rpostu wystarczy ładnie podmalować, wylpnturować:)

Gość Milennnna4

Jak ktoś ma wąskie usta to samo pomalowanie nie wystarczy 😉 Ja mam powiększone usta wypełniaczem Restylane Kysse i jestem bardzo zadowolona z efektu - w końcu mam pełne, ładne usta 🙂 

Gość indzi

Tez jestem za, byle z umiarem i nie pompować sobie ust jak balony tylko powiększyć z głową. Sama kiedyś powiększałam kwasem Restylane wlasnie i efekt byl super. Aktualnie z powodow medycznych nie stosuje wypeniaczy ale bardzo zaluje 😉 

Gość asiutka1999

No ja bym nie powiększała

Gość Dominika

Ja bardzo polecam ale....i to wazne MUSI BYC DOBRY LEKARZ-ja polecam dr Katarzyne Bornikowska z estell .Widac Pani doktor sama dla siebie jest wizytowka - jest naprawde piekna. Nie jakas tam pani kosmetyczka z nie wiadomo skad tylko rzetelny lekarz ktory wam poprawi urode a nie oszpeci Chyba, ze chcecie wygladac jak Godlewskie 😄 .

Gość Marianna

Nic nie sądzę, jak komuś się podoba, niech robi. Każdy ma prawo robić z ciałem to, na co ma ochotę. Moja siostra wypełnia usta w La Guel na Kabatach i wygląda bardzo dobrze i naturalnie, a ludzie chwalą jej urodę.