Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej nawiedzeni pislamiści to wyborcy PO

Polecane posty

Gość gość

Ich się najbardziej boję. Cały czas atakują PiS, wspominają ich rzady, wszystko zwalają na PiS, PiS wszystkiemu winien, co złego to PiS, PiSiory, PiSda itp. itd. Mówią, ze kler zacznie rządzić po wygranej PiSu, a zastanówcie się, za czych rządów kler ma najlepiej? no oczywiscie, ze za PO, przecież kler głosuje na PO barany ;/. Oni cały czas mówią o nawiedzeniu, najgłośniej szczekają... nie jestem wyborcą PiSu ale mam już dosyć tego straszenia PiSem, przecież to niedorzeczne. PO przez 8 lat nic nie zrobiło dobrego, samo zło. Zapamiętajcie, gorzej bedzie TYLKO jeżeli wybierzecie Komorowskiego, nikt nie potrafi tyle zła zasiać co PO. Głosujcie PRZECIW Komorowskiemu w wyborach!!

Gość gość
PO czepia sie jak zwykle najmniej istotnych rzeczy a to in-vitro,a to aborcja, Ukraina, jakieś posrane konwencje, zwiazki partnerskie. W dooopie to mam i wszyscy normalni też, co mnie to interesi? To nie są ważne sprawy. najważniejsza jest Polska. Dla mnie te wszystkie araby, ukraińcy zasrańcy i inni mogą pozdychać, ja nie chcę im pomagać, chcę zeby Polska miała dobrze. Polacy zawsze się interesują innymi najpierw ;/. Trzeba mysleć nad bezrobociem, emigracją, niskimi płacami, wiekiem emerytalnym a nie nad pierdoooołami. Oby zdechły te PeOwskie mendy, życzę im tego z calego serca, żeby im muzułmanie burki pozakładali i kazali modlić się w meczecie po grożbą śmierci a potem ukraińcy wypatroszyli bo to potrafią najlepiej.

Gość gość
chcą wszystko sprzedać nawet lasy państwowe boję się co zrobi PO !

Gość gość
najbardziej nawiedzeni to wyborcy Komorowskiego nic do nich nie dociera !