Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam sie w chłopaku który zranil moja przyjaciolke

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźnie się z Ania od przedszkola, teraz mamy po 18 lat. Nigdy wcześniej nie miałyśmy chłopaków. Ona zakochała się w takim jednym Macku. Maciek słynie tego, że każda laske podrywa, a potem rzuca. Ale do niej to nie docierało. No i byli razem przez tydzień, a potem ona uznała ze go nie kocha i wszystko się między nimi spieprzylo. Miesiące wyplakiwala mi się na ramieniu (najlepszej przyjaciółce ) do teraz nie potrafi tego znieść, że już między nimi nie ma nic i myśli jaka ona była głupia, bo ona go jednak kocha. Tylko ze on ma ja gdzieś i dalej podrywa każda laske. W tym mnie. Na początku nic nie odpisywałam i pisałam ze ma się odczepić, później pytał co u mnie i dlaczefo taka jestem. Zaczęłam z nim pisać, spotkaliśmy się. Zakochalam się w nim. On traktuje mnie jako dobrą przyjaciółkę, Ania nic nie wie, że rozmawiamy. Chce z nim być, mimo że wiem jaki jest. Boje się ze stracę i go i przyjaciółkę. Co mam robić?

Gość gość
A czy Ania uprawiała z nim seks...?

Gość superodlotowy
uczucie nie sługa, ale wydaje mi się ze powinnaś wybrać przyjaciółkę.

Gość gość
@gość nie. Ania znała go 2 miesiące, była z nim tydzień. To jej pierwszy chłopak.

Gość gość
przez tydzień i nie było seksu...? może mu zrobiła np. loda... jesteś pewna że nic nie bylo... miedzy nimi ...?

Gość gość
oj chyba coś było miedzy nim a tą Anią...?