Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćść

boję się że wybory wygra Bronek

Polecane posty

Gość gośćść

i wtedy razem z PO do końca zniszczy Polskę, sprzeda lasy i kasę odda żydom, nie ruszy palcem by ratować polski przemysł, kopalnie, polskie małe firmy :O tak naprawdę nie zrobi nic ba na niczym się nie zna. Jak wygra to nic tylko pogrążyć się w bulu i beznadzieji :(

no to pisz wszem i wobec że Bronisław to najgorszy mozliwy wybór. Popieram. No i głosuj na kogoś innego.

Gość gośćść
piszę gdzie się da ale i tak ludzie zagłosują na niego :(

miejmy nadzieję że ludzie zmądrzeją oczywiście jest grono urzędasów, ktorym dobrze, ale to chyba nie 40%

Gość gość
Też się boje. Jak wygra to co zrobicie ?

Gość gośćść
będę z rozpaczą patrzeć jak niszczą Polskę :( no bo co możesz zrobić skoro większość go popiera ? :(

Gość gość
Gdyby nie wygrał nastąpi stan wyjątkowy, oni już mają wszystko przemyślane, a ustawa 1066 która została przemilczana w mediach pozwala np niemieckim wojskom na legalne wkroczenie do polski, ma to nastąpić 15 maja http://nwonews.pl/artykul,4126,operacja-kraj-2015-trwaja-przygodowania-do-stanu-wyjatkowego

no ale właśnie nei rozumiem kto go popiera i dlaczego :O rozumiem urzędasy, politycy, ich rodziny itp. ale jak słyszę że tacy przeciętni obywatele popierają to się łapię za głowę :O

Gość gość
Jakich kur... urzędasów? Komu dobrze? Tym na najwyższym szczeblu a innym? Mój tato pracuje jako urzędnik na kierowniczym stanowisku i zarabia 1300 zł!!! Ma ponad 20letni staż pracy. Myślicie dalej że mamy dobrze?

"jako urzędnik na kierowniczym stanowisku i zarabia 1300 zł!!!" ściema, najniższa krajowa wynosi więcej

Gość gość
Po znajomości to pracuje każdy bo nikt bez nie dostanie się teraz do urzędu. Więc masz na myśli urzędników wyższego stopnia, ale ich jest stosunkowo niewielu. Porównując do zwykłych urzędników. Wszyscy w urzędach wojewódzkich, starostwach, gminach, miasta mają podobne stawki...więc mówienie że urzędasy głosują na PO bo im tak dobrze, to DUŻE nadużycie!

prezydent, który ma cykora przed publicznym wystąpieniem i mówi że ręka boska go chroniła że nei poszedł an debatę, c***a bez jaj.

Gość gość
Nie ściema, bo podałam kwotę netto.

Gość gośćść
ale przecież on nie przyszedł z szacunku dla wyborców :D

ściema, nie wiem co to za urząd, ale wiem ile zarabia sie w niektórych urzędach, nie są to kokosy ale to pewna praca, lekka, nie wymagająca kwalifikacji i zarobki naprawdę niezłe jak na polskie warunki.

Gość gość
Nie ściema, bo podałam kwotę netto.

Gość gość
Chyba lepiej wiem ile mój ojciec zarabia! Więc się k***a nie wymądrzaj. Urząd wojewódzki, dla Twojej wiadomości.

ok, twój ojciec to wyjątek, jakiś frajer, który jest kierownikiem i zarabia mniej od szeregowych pracowników.

Gość gość
No raczej nie. Takie są zarobki w budżetówce.

ale nie o to chodzi, nie jest moim celem atakować tej grupy, ale stwierdzam fakt, to budżetówka to stały elektorat PO, nauczyciele, urzędnicy ...

Gość gość
Chuj a nieprawda! Tak samo jak średnie wynagrodzenie w Polsce to prawie 4 tyś.

Gość gość
nie może wygrać!!!!!!!!!

Gość gość
Nauczyciele? No to trafiłeś :D Moja mama jest nauczycielka :D i mało kto z grona pedagogicznego głosuje na tych złodziei.