Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na grzybice pochwy?

Polecane posty

Gość gość

jaki jest najlepszy antybiotyk?

Gość gość
Grzyb grzybowi nie równy... Nie ma jednego idealnego leku na wszystkie grzyby.

Gość gość
kurcze, to jednak zrobić posiew z antybiogramem?,swędzi i piecze dziadostwo,mało ścian nie pogryze, aaaaaaa :D

Gość gość
wedle mojego doświadczenia najlepszy jest gynalgin (ale nie wiem czy jest bez recepty) a na zewnątrz smaruj się crotlimazolum.

Gość gość
nie dawać byle komu to się syfa nie złapie. idź do gina, wstrzemięźliwość do wyleczenia i partner/partnerzy też niech się przebadają

Gość gość
Co ty pieprzysz?! dla twojej informacji ,jestem mężatką od 10 lat i sypiam tylko z mężem,pierwszy raz też miałam z nim,nie oceniaj kogoś ,kogo nie znasz! sprawia ci przyjemność obrażanie kogoś? lecz się wariatko! za dobre odpowiedzi dziękuję :-),a ty chamska dziewucho idz do psychiatry! 🖐️

Gość gość
gość dziś 19:38 pisząc to miałaś na myśli siebie? autorka tylko zapytała ,a ty odrazu rzucasz jakieś oskarżenia i wyzwiska... Musisz mieć niską samoocenę i poczucie własnej wartości,idz do kibelka i wyrzuć ten jad z siebie :-)

Gość gość
ale moja odpowiedź była najlepsza, jak sie nie powstrzymasz od seksu do czasu całkowitego wyleczenia, to się nie wyleczysz. chłopa też przelecz i sprawdź z kim sypiał skoro ty tylko z nim