Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To żałosne

Polecane posty

Gość gość

ale kocham kobietę wyższą od siebie i młodszą....a ona nawet o tym nie wie, w dodatku byłem jej podwładnym ( byłem bo już z nią nie pracuję) wiem tekst przegrywa ale co zrobię...zycie nie jest usłane różami raczej kolcami

Gość gość598
no to jej powiedz skoro ona nie wie :) odwagą i pewnością siebie możesz wiele zdziałać

Gość gość
żałosne jest to że zamiast z nią pogadać piszesz na forum

Gość gość
i co z tego że jesteś niższy? O ile nie masz mordy jak żołnierz z Rosji to raczej cię przygarnie - a że niższy będziesz jej seksualną zabawką:) Jesteś dupa że jej nie powiedziałeś o swoim uczuciu - jako starszy to ty winieneś przejąć inicjatywę - jesteś frajerem,koleś.

Gość gość
piszę na forum bo mam niską samoocenę - chce z kimś porozmawiać, bo czuję że ona mimo faktu że jest piękna i tak by mnie obśmiała za moje uczucia.Charakter ma dobry ale dyplomatycznie dałąby mi do zrozumienia że między nami nic nie wyjdzie. Bo jestem niższy.

Gość gość
jesteś frajerem typie, mój kumpel ma ledwie 165 wzrostu a rwie dziewczyny co mają 180 - moze to i komicznie wygląda ale dziewczyny i tak go uwielbiają za charakter i pewność siebie.

Gość gość
masz niską samoocenę