Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobiłam dla świata? Wiele dobrego :) nie potrafię wybaczyć złym ludziom

Polecane posty

Gość gość

pomagam w szczytnym celu ludziom w potrzebie pomagam ,kocham ,kocham ipomagam finansowo ,materialnie duchowo także Co robię złego? omijam tych którzy krzywdzą ,bo nie umiem do konca wybaczyć tak juz mam

Gość gość
nie przechwalaj się

Gość gość
nie przechwalam sie , bo to nie w moim typie mówie tak jak jest zapodałam że pomagam ,ale z drugiej strony medalu jest inaczej jak trafi kosa na kamien to nie trudno ,jest jak jest ! Muszę pomagać tego od siebie wymagam , wspierają naszą instytuję ogromne firmy wiec nalezy sie ta pomoc!

Gość gość
Umiałabyś pomóc komuś kto tej pomocy potrzebuje ale jest z kimś kim gardzisz i komu nie umiesz wybaczyć? Czy postawiłabyś ultimatum, że pomożesz jeśli będzie po Twojemu? Zadaj sobie to pytanie

Gość gość
słucham ?hee tu nie chodzi o pogarde ! rownież nie jestem zazdrosna o kogoś kto z kims tam jest , bo ja jestem zajęta ! :) niewątpliwie przebija wszystkich :P Dludzie w rózny spposob krzywdzą :D to świnie :)niekiedy bezmyślnie i chamsko !

Gość gość
Nie zrozumiałaś mojego pytania, ale nieważne.

Gość gość
ultimatum jesli bedzie po mojemu :D haa nie jestem do kupienia od tego trzeba zacząć ,[po drugie nie lubię być kolejna :D

Gość gość
jasno sie wyraziłam , ty nie zrozumiałeś odp