Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze byłam zmarzluchem

Polecane posty

Gość gość

ale to takim prawie patologicznym, jak siedzialam bez ruchu to nawet przy temperaturze 25 stopni potrafilo mi byc zimno,wiecznie zimne dlonie i stopy,jak nie mialam w okresie od wrzesnia do konca kwietnia podkoszulki na dodatek dlugiej wlozonej w majtki to bylo mi zimno w plecy,zawsze ubrana grubiej niz ludzie dookola. jedynie dzien przed okresem bylo mi ciut cieplej . od jakiegos czasu jest lepiej ,duzo cieplej,nie jestem takim zmarzluchem,organizm broni sie skutecznie przed zimnem tzn czuje ze np jest zimno na dworze,ale moj organizm nie wychladza sie tak szybko jak kiedys. ale jest jeden minus tej przemiany. wtedy jako zmarzluch prawie wcale sie nie pocilam (jedynie ze stresu pod pachami lub naprawde w duzy upal na calym ciele,ale tez nie jakos drastycznie), a teraz sa dni,ze spoce sie wchodzac z dworu do cieplego pomiezczenia czyli generalnie przy zmianach temperatury,nie sa to jakies zlewne poty,ale czuje jak skora paruje i robi sie wilgotna .nie dzieje sie tak zawsze,ale czasami.czym to jest spowodowane?? innych jakis niepokojacych objawow nie mam. jkies 2 miesiace temu badalam TSH i wyszlo 1,6.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
1,6 tsh to jeszcze norma moze cos z krążeniem, cisnienie masz w normie?

Gość gość
w normie chyba 130/70 mialam ostatnio. a czy to moze tez zalezec od dnia cyklu w jakim jestem? musze troszke to poobserwowac ,bo widze ze sie zmienia tz w niektore dni sie wiecej poce a w niektore nie