Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena10

Pytanie do mężczyzn?

Polecane posty

Według mnie nie. Myślę nawet, że wysokie kobiety są bardziej pociągające, mają w sobie To coś. Niskie kobiety nie zawsze są ładnymi kobietami, ale nie oznacza to, że są jakieś gorsze. Trudno wyrazić w tej sprawie swoją opinię, skoro dla mnie najważniejszy jest charakter :)

hmm... wydaje mi się ,że mam fajny charakter, pociągający. Jestem ładna, ale ogranicza mnie wzrost :( piperpzone 172!

Gość gość
Małe są dobre bo można je na k*****e nosić

Gość gość
Wzrost ok, kultura nie ok, a jest dużo ważniejsza.

Gość gość
Magdale no o te muze ci ci chodzi . O Magdaleno niema ciebie jux o Magdaleno :-) zamloda muzyka piekna slowa ez , was poperdolek czasem zal,ech. O Magalena kiedus byla mazeniem , teraz to piekne imie eh . Zaspiewal bym o Magdaleno ech ,zal mo was co wy g***o zjady wiecie o milosci hę:-) a icta sie jebc.jestesta przyypatkowy wytryskiem bez streso wychwanym . Magdalena? Ech niema jej juz:-(

Gość gość
Jestem facetem i mam 190. Kobieta 170 to dla mnie wzrost w sam raz.Taką właśnie mam narzeczoną.

Gość gość
to są piękne Kobiety

Gość gość
172 w czym problem przy zgrabnych długich nogach to duża zaleta. Nie masz problemu tylko dodatkowy atut

Gość gość
172? Nie narzekaj, ja mam 177 cm i mimo wszystko mam chlopaka (189cm) ♡

Gość gość
Uwielbiam takie żyrafki ... sam mam 204 i naprawdę ciężko spotkać kogoś "na poziomie" :) - gdzie wy się chowacie :)

Gość gość sama złość
W czym, niby ciebie ten wzrost ogranicza? Pełno jest mężczyzn wyższych od ciebie, jeśli o to ci chodzi. Nie możesz nosić szpilek? Po prawdzie, to wiele z wysokich kobiet, tak biadoli, ale niewiele tak naprawdę, te szpilki regularnie nosi i umie w nich chodzić. W czym problem? W twoim stosunku do samej siebie