Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję kobiety do towarzystwa

Polecane posty

Gość gość

Na serio. "Potrzebuję" dziewczyny na wesele mojego kumpla. Jestem na tę chwilę sam, ale nie chce iść bez osoby towarzyszącej. Jestem przystojnym facetem dobrze zarabiającym. Czy da się gdzieś wynająć taką kobietę do towarzystwa? Chodzi mi o to, żeby była bardzo ładna. Aha, na serio chodzi tylko o towarzystwo. Żadnego seksu ani nawet jakiś dwuznacznych rzeczy. Gdzie można znaleźć kogoś, kto by się na to zgodził?

Gość gość
Kiedy to wesele moze pójdę z toba

Gość gość
skoro dobrze zarabiasz to zatrudnij modelkę na tę okoliczność

Gość gość
Można zatrudnić modelkę na jeden wieczór? W takich normalnych agencjach też?

Gość gość
skoro można na godzinną sesję foto, to na wieczór tym bardziej :o

Gość gość
Chcesz żeby wszyscy myśleli ze to twoja kobieta,myslisz ze łykną ,chcesz komus dogryźć,to i tak sie wyda ze to wynajęta pani. Wcale nie będzie miło.Poszłam kiedyś z bratem chłopaka kolezanki,beznadzieja.Trzeba sie dobrze rozumiec żeby sie dobrze bawić.Jak ludzie sie nie znaja będzie sztywno.Wez kogoś kogo znasz i lubisz.

Gość gość
Ile masz lat ? skad jestes? :)

Gość gość
26 lat, Poznań. Nie chodzi o odgrywanie się na nikim. Fakt - jest ryzyko, że nie będzie fajnie, stąd może chciałbym wynająć jakąś "profesjonalistkę", cena w zasadzie nie gra roli (no, do granicy, po której będę naiwniakiem :D ). Chodzi mi tylko o to, czy są rzeczywiście faktycznie prawdziwe damy do towarzystwa, a nie tylko prostytutki? Bo to drugie, jak wspomniałem, mnie nie interesuje.

Gość gość
Masz na pewno w mieście jakąś agencję hostess. Wejdź na ich stronę, pooglądaj hostessy i wyślij do jednej z nich wiadomość.

Gość gość
Tylko że hostessa może być głupia jak but, a nie o to chodzi... Profesjonalistka daje gwarancję, że nie będzie gorzej, niż gdybym poszedł sam :)

Gość Darionxx
Wydaje mi się, że takie hostessy, które tylko takie spotkania biznesowe obsługują- http://hostessy-inplus.pl To już zdecydowanie lepszy pomysł! Ja bym spróbował na twoim miejscu :-)