Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkonoga optymistka

Dziewczyny pomóżcie mi

Polecane posty

Gość Brzydkonoga optymistka

W lipcu wesele mojej kuzynki, mamy bliskie relacje i muszę być na tym weselu. Problemem jest moja kreacja, jestem szczupła, zgrabna, mam 33 lata. Moim mankamentem są nogi, 2 operacje na żylaki poza mną, ale nogi nadal brzydkie, sine, jedna noga nadal puchnie, pewnie druga operacja będzie konieczna, buty tylko na płaskim obcasie. Muszę jakoś te mankamenty zasłonić. Latem grube rajstopy? - nierealne, dyskomfort, pieczenie, nie, to zupełnie nie wchodzi w grę. Długa sukienka?, ale kto teraz w długich sukienkach oprócz panny młodej występuje? Spodnie i elegancka góra? Wymiksować się tym razem nie mogę, pomóżcie mi się jakoś wystroić. Będę wdzięczna.

Gość gość
Ja bym ubrała długa sukienkę w jednym kolorze...

Gość gość
Też uważam że powinnaś nałożyć długa suknie

Gość gość
Długa sukienka? - chyba źle bym się czuła w połączeniu z płaskim obuwiem. Mnie nic innego nie pomoże, nogi muszą być zakryte. Jakieś spodium? w tym może mogłabym się poczuć komfortowo. Jak możecie podrzucić jakiś link, będę wdzięczna. A moje nogi naprawdę są fatalne. Muszę je ukryć.

Gość gość
Nie wymyślaj dziewczyno... chcesz ukryć nogi to rozwiązania są trzy, nic innego nikt ci nie wymyśli. Długa sukienka, grube rajstopy, spodnie. No i jest jeszcze czwarte wyjście, po prostu nie isc jak jesteś taka wymagająca co do ubioru...

Gość gość
Zdecydowanie spodnie...poszukaj w necie...nie tylko ty masz taki dylemat:)

Moim zdaniem pięknie by wyglądała Długa suknia + jakieś eleganckie ala rzymianki sandałki EWENTUALNIE elegancie balerinki ALE.. suknia z dużymi plecami i średnim albo minimalnym dekoltem nie wiem jak tobie ale dla mnie to boskie rozwiązanie :) Btw powinnaś inny atutem odwrócić uwagę od kompleksu z nogami najlepsze wyjście. Pozdrawiam! Tu znalazłam coś o co mi chodziło http://www.elle.pl/gfx/00/01/4a/17/image-24kvv76_jpeg/thumb_900x800_10.jpg/__/dlugie-sukienki-fot-mat-prasowe-asos-ok-170-zl-dostepne-na-asos-com.jpeg lekka zwiewna sexy ale bez przesady