Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulinka28x

moj chlopak kaze mi usunac ciaze

Polecane posty

Gość Ulinka28x

Jestesmy para od 3 lat,zawsze chcielismy miec dziecko,ale nie staralismy sie jakos specjalnie. Mamy po 28 lat.Miesiac temu zrobilam test ciazowy,bo okropnie sie czulam,sennosc,mdlosci podczas jazdy autem ktorych nie mialam wczesniej itd.ale pomijajac to. Moj chlopak od chwili,gdy pokazalam jemu test jest bardzo wkurzony na ta cala sytuacje,nie wiem dlaczego,skoro chcielismy i tak miec dziecko.jego pierwsze slowa to "usun ciaze". Nie wiem o co jemu chodzi,skad ta nagla zmiana. ciagle mi to powtarza. Ja juz nie mam sily,ciagle placze z tego powodu,nie moglabym tego zrobic,kocham ta kruszynke. Kocham tez swojego chlopaka,ale coraz bardziej mnie zniecheca do siebie,gdy tak mi nakazuje.

Gość gość
tak p********z od rzeczy, że hej, to w końcu chcieliście to dziecko czy nie, bo chyba to ty jesteś niezrównoważona

Gość gość
No przeciez dziewczyna napisała,że chcieli,ale facet nagle chyba się wystraszył.

Gość gość
to że ty chciałaś nie znaczy że on też chciał z tego co piszesz wynika że on cię tylko bzyka

Gość granadierra
No mi też się wydaje,że on lubi tylko związek bez zobowiązań . A dzieciak to już jemu nie na rękę. A to,że mowił,że chce dzidziusia to...pikuś. faceci tak mówią,to co kobiety chcą usłyszeć. Olej frajera i już. Mało to matek samotnych,dasz i ty rade!

Gość gość
Kutaphone a skad wiesz,ze pol roku rozorana kapciora jest????? Sam chyba taka dymales hahahaha

Gość gość
Co to znaczy, że on chce abyś usunęła ciążę. Pogieło go morderce własnego dziecka

Gość AgaN3
Zostaw go!!!!! Nie zasługuje na Was!!!!!

Gość gość
masz 2 opcje: usunąć ciążę, a potem zostawić faceta, bo nie będziesz w stanie być z kimś, kto Cię do tego nakłonił, zniszczysz siebie od środka i pewnie do końca życia sobie ani jemu tego nie wybaczysz zostawić faceta, który na Was nie zasługuje, zająć się sobą i ciązą, zadbać o alimenty i poukładać swoje życie na nowo.

Gość gość
Dziewczyno odejdz od gnojka,bo nie zasluguje na was tak jak tu ktos wczesniej napisal. Z glowa ma cos ten twoj facet.

Gość gość
Odejdz od niego,bo nie wolno Ci sie denerwowac zwlaszcza teraz. Stres zle wplynie na ciaze. Zadbaj . Bezpieczenstwo swoje i maluszka. Dobrze by bylo,gdybys poinformowala o tym jego chamskim pomysle,najlepiej kogos z rodziny. Bedziesz wtedy miala wsparcie a to sie liczy najbardziej.

Gość gość
no i usuń, i tak mamy biedę w kraju, duże bezrobocie albo praca za grosze i co to dziecko użyje, życie z dnia na dzień i się będzie cieszyć, że starczyło na chleb

Gość gość
Co Wy tu pierd*licie!!!! Jak tak mozecie ja namawiac do tego. Odbierac jej prawo do milosci,matczynej milosci,ktora nie zna granic!!!najpotezniejszej milosci!!!! Nie usuwaj ciazy. Nie sluchaj durnych rad, ze bieda bedzie czekac na to dzieciatko!!!!!

Gość gość
Co za nieodpowiedzialny Skur**syn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Usunęła bym faceta z życia. Współczuję ci. Trzymam kciuki.