Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhukiem

jakie cechy charakteru kręcą facetów lekarzy

Polecane posty

Gość gośćhukiem

Któraś ma doświadczenie z takowym panem?

Gość gość
:D :classic_cool: :O :))) ale mnie rozbawiłes

Gość gość
najlepsze :) a jakie :) komunikatywność, odpowiedzialność, uczciwość, punktualność, chęć pomagania innym, wrażliwość, uważne słuchanie, szybka adaptacja, radzenie sobie w trudnych sytuacjach, skuteczne przekonywanie, dokładność i precyzja, spostrzegawczość, skuteczne działanie, myślenie przyczynowo – skutkowe, przewidywanie ryzyka, prawdomówność, posłuszeństwo, dokładne wykonywanie poleceń, dociekliwość, wytrwałość, empatia, obowiązkowość, opiekuńczość, uczynność, rzetelność, pewność siebie, staranność, zdecydowanie w podejmowaniu decyzji, troskliwość, operatywność, dążenie do celu, stanowczość, tolerancja, konsekwencja , poczucie humoru, takt, okazywanie szacunku innym, wnikliwa obserwacja, kreatywność, cierpliwość, szybkie podejmowanie decyzji, szybkie działanie, radzenie sobie ze stresem, pracowitość, logiczne wnioskowanie, otwartość, porządek i czystość, łagodność, wyobraźnia, długa koncentracja, zdyscyplinowanie, odwaga, spokój i opanowanie, przedsiębiorczość, praktyczność, śmiałość, serdeczność, czułość, lojalność.

Gość gość
22.09 toż to o mnie :D :D

Gość gość
Znajdzie sie taka ? czy to tylko pobozne zyczenie?

Gość gość
dobre cechy przede wszystkim ,przecież nie wybiorą matrony która będzie nimi władała, tylko osobę ciepłą serdeczną ,zgodną taka która będzie oparciem i wsparciem ,fajną z którą da sie pożartować, pośmiać sie ,równiez popłakać,przede wszystkim wyjątkową w kazdym calu! potrafiąca rozgraniczyć przyzwoitość od nieprzyzwoitości w tym zawodzie partnera to najważniejsze :) ważne nalezy pamiętać o tym.Subtelność , wrazliwość, dobre serce ..mądrość życiowa , zaradność, poszanowanie siebie innych ,,coz jeszcze

Gość gość
kręcą ?:D może i kręcą :))) widocznie tak ,skoro ...są u boku

Gość gość
skromność :P ta skromnośc, chociaż dzisiaj to zło !:P niedobre/ Bo świat woli przebojowość i to mobilne "" wnikanie między ludzi :) ja tego nie lubię :) ale inni we mnie to kochają :)

Gość gość
cycki i tyłek

Gość gość
tesz :D jak wszędzie :D dziala to <> :P

Gość gość
ja sie podobam lekarzom

Gość gość
ja mam te wszystkie cechy oprócz jednej-posłuszeństwo ,przepraszam wobec kogo ?:-)