Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak trwale zwiększyć poziom serotoniny i dopaminy w mózgu?

Polecane posty

Gość gość

Bez narkotyków, różnych substancji i antydepresantów? Tak, żeby ciągle był podwyższony, albo, żeby mózg był na to bardziej podatny?

Gość gość
Nie istnieją takie sposoby. Gdyby istniały do spora ilość pacjentów nie musiałaby zażywac antydepresantów właśnie to powodujących.

Gość gość
Programowanie Auto-hipnoza i hipnoza Dążenie do lepszego i osiąganie jednego celu za drugim. Robienie wyłącznie rzeczy przyjemnych. Ja np. kiedyś zrobiłam bilans życiowy i obliczyłam że pracując na etacie tracę 89% czasu! Mogłabym w tym czasie leżeć w hamaku i mieć tyle samo pieniążków ! Ta świadomość wpędziła mnie w depresję 7Lat później poświęcam pracy jedynie 11% a przez resztę czasu leżę w hamaku. Przy okazji nadmiaru wolnego czasu odkrywam niesamowite rzeczy które przynoszą mi profity-Wychodzi na to że im mniej pracujesz tym jesteś bogatszy tylko trzeba być naprawdę szczęśliwym człowiekiem i czasu nie liczyć ! Serio!

Gość gość
Jak można być szczęśliwym skoro dokładnie pięć lat temu prezydent Lech Kaczyński został bestialsko zamordowany w zamachu współzorganizowanym przez Rosjan i byłego premiera?

Gość gość
Serotonina jest w bananach,

Gość gość
Serotonina zawarta w bananach w ogóle nie przekracza bariery krew mózg , niestety.

Gość gość
22:30 Ja na poważnie a ty żartujesz. Idę spać Jutro muszę jechac na basen do fryzjera do serwisu po telefon przyrządzić rybkę na obiadek i na rowerku pośmigać. Nara!

Gość gość
Ja robię tak żeby podnieść poziom dopaminy uczę się nowych rzeczy, lub jadę na wakacje znajduję sobie jakieś nowe hobby, mogą być banaly np. nauczyłam się piec ciasta, piekłam różne, albo zaczęłam chodzić na basen, albo nauczyłam się tarota, rosyjskiego, cokolwiek czego jeszcze nigdy nie robiliscie, trzyma w radości jakieś pół roku, potem trzeba znaleźć coś nowego, nie malowalam się więc zaczęłam się malować, jedną zimę chodziłam na solarium, naprawdę proste rzeczy, nie trzeba robić ekstremalnych, cokolwiek nowego robicie daje kopa. Teraz mam lepszą pracę, wiec zaczęłam trochę podróżować i zasadzilam zielenik na parapecie. Odkryłam to kilka lat temu kiedy popadalam w depresję, depresja i smutek biorą się z rutynowego, nie zmieniającego się życia, zaczyna nam się wtedy wydawać, że nic dobrego juz się nam nie przytrafi.

Gość gość
up