Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszychodzi na nasze spotkania z mamą.

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza nasza radnka,ok. Pozytywne wrażenia, potem też ok, ja do niego przyjeźdzałam ja 31 on 35 on do mnie. Poznalismy rodzicow. Ostatnio gdy spotykamy sie w jego miescie w parku to zabiera mame,a potem do nich idziemy, tylko ze nie jestesmy we

Gość gość
a w czym ci matka przeszkadza ?

Gość gość
a we trojke, nie mamy intymnosci, jego mama gosci mnie i rozmawia wypytuje sciska a on nic, nic nie powie...moze uznacie to za prowo ale to jest prawdziwa historia, zniesmacza mnie to, mama skacze obok niego, obok mnie...facet po rozwodzie dwa lata.

Gość gość
jestesmy razem od trzech lat, pisze, pytam,chce porady, dla mnie to dziwne, ja odczuwam to tak po tych spotk.ze wiecej uczucia daje mi jego mama niz on, kobieta zwierza sie z problemow itp.

Gość gość
mama jego w niczym nie przeszkadza mi, ja mysle ze ona mi wiecej uczucia daje, niz partner, przyznam jest chlodny,ale dlaczego wtraca w to mame, jego tata lubi mnie,lubi rozmawiac ale mama tj.mama partnera zabrania,ona rzadzi...i wlasnie nie rozumiem

Gość gość
kocham go, staram sie ale on jest chlodny, nie zabiega, nie troszczy sie, bardziej troszczy sie o mnie jego mama,zabiega rowniez, czy ochlodzic relacje z nimi? a moze napisac list do mamy jego? wiem,ze on jej zdaje relacje z naszego zycia i mych problemow

Gość gość
na ostatnim spotkaniu zaczela sie dopytywac...o to,a o tamto, o czym wiedzial tylko on, poradzcie prosze, ja wiem,nie zmieni sie,ale zal mi matki