Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY czy zwiazalybyscie sie z Fcetem z WADA Wzroku?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
A czy Ty bys sie zwiazal z kobieta co ma wade wzroku? Jestem krotkowidzem :) jak chce dostrzec cos co jest dalej to mruze oczy :) powinnam nosic okulary albo chociaz soczewki ale nigdy nie mam czasu sie tym zajac :/

Gość gość
ale z mocna wada wzroku?

Gość gość
6lat temu mialam -0,75 teraz mawet nie chce wiedziec :) A jaka masz wade? Jesli martwisz sie okularami to nie wiem czemu... okulary sa seksowne.

Gość gość
Mój chłopak ma wadę wzroku minus 6, uwielbiam facetów w okularach. Żaden to problem

Gość gość
w dzisiejszych czasach bardzo dużo mężczyzn nosi okulary. To nic złego. Mój mąż również nosi okulary, ma wadę wzroku i związałam się z nim. W dzisiejszych czasach wada wzorku i noszenie okularów to żadna przeszkoda, czy ujma. Można przecież dopasować oprawki korekcyjne do urody, owalu twarzy i takie okulary dodają uroku. Sprawdź sobie ofertę salonu optycznego http://c-you.pl/ w Lublinie. Oni mają bardzo duży wybór oprawek do okularów korekcyjnych dla mężczyzn.

Wada wzroku to żadna przeszkoda w byciu razem ;-) Moim zdaniem okulary dodają uroku. Nawet czasami brakuje mi gdy mój mąż zakłada soczewki zamiast okularów. Tak naprawdę sama mu je na próbę zamówiłam z http://uniqueboutique.pl/dobor-soczewek-kontaktowych żeby lepiej mu się pracowało ( jest mechanikiem samochodowym) ale co jak co w okularach wygląda na prawdę fajnie xd A jeżeli Tobie przeszkadzają okulary to zawsze możesz zacząć nosić właśnie soczewki kontaktowe. Ich praktycznie nie widać ;))

Gość gość
00:37 akurat ja znałam jednego okularnika i okazal s*********m