Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu jacys zonaci ? Pytanie.

Polecane posty

Gość gość

Witam! Zastanawia mnie co sklania zonatych facetow do korzystania z agencji towarzyskich? Czy macie zdrade we krwi i nie zwazajac na ryzyko i koszta i tak zawsze bedziecie tak robic, czy tez jakies bledy ze strony waszych malzonek sklonily Was do tego kroku? Czy regularnie chodzicie w takie miejsca, czy tez byl to pojedynczy wyskok? Dlaczego, dlaczego, dlaczego ?Prosze o kulturalna dyskusje.

Gość gość
faceci myślą że to są biura podróży i faktycznie to są biura podróży bo to jest podróż do krainy rozkoszy ze studentkami

Gość gość
Ja nie chodze ale bylem, po prostu sprobowac,przekonac sie, dowiedziec sie jak to jest za kase i z dzifką.

Gość gość
mam nadzieje ze dostales syfa gratis wywloko

Gość gość
Moze dopisze skad takie pytanie. W weekend napilam sie whisky z moim mezem z ktorym jestesmy rok po slubie, a dwa lata razem. Okazalo sie ze mam od niego mocniejsza glowe, z reszta niezbyt lubie whisky, wiec zachowalam trzezwosc a on nie. Wyciagnelam od niego wtedy, ze po zerwaniu ze swoja ex, kiedy przez 4 lata byl sam i wpadl w pracoholizm, odwiedzal byl burdele. In vino veritas. Jestem zdruzgotana. Powiedzial ze nie byl tam odkad jestesmy razem. I w dodatku nie pamieta calej rozmowy. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Nie chce zeby za jakis czas znowu zaczal tam lazic. RAAAAAAATUUUUUUUUUNKU!

Gość gość
No i jak tam jest? Opisz prosze.

Gość gość
Nie dostalem myslisz,ze jak raz byl to bedzie chodzil?:O Ja bylem 3 razy i stwierdzam,ze to dla niedorozwinietych facetow. Takich ktorzy z kobietami sobie nie radzą.

Gość gość
No wlasnie nijak. Nic ciekawego nawet jak laska ladna.

Gość gość
No wlasnie boje sie ze bedzie. Czy myslicie ze jak bedzie miedzy nami dobrze ( a jest dobrze ) to bedzie wierny? Bo ja sie boje ze do czasu tylko. A przeciez malzenstwo jest na cale zycie.

Gość gość
Taa jasne, wez przestan myslisz,ze facetom chce sie tak chodzic do byle ladacznic?:O Sa lepsze zajecia, musialby naprawde miec Cie za potwora zeby ciagle placic:-D Az tak nam nie zalezy na rcha.n.iu byle czego zwlaszcza jak w domu jest ukochana zoncia.

Gość gość
No to super. Ulzylo mi. Nie bede mu nawet mowic o tej rozmowie. Po co mam go stresowac. Uspokoiliscie mnie :-)

Gość paoska
To że teraz jest dobrze między wami to nie znaczy że za tydzień coś sie nie zj***eb**ie a za miesiąc nie znajdzie sobie kogoś ciekawszego od ciebie. Tak samo ty kiedyś możesz walnąć focha i polecieć na kogoś innego. Myślenie o tym co było albo będzie jest idiotyczne. Oczywiście jako baba twój irracjonalny mózg będzie cie katować myślami wytykając problemy i wady u twojego faceta, sama będziesz ślepa na swoje głupie zachowanie i czepianie sie o bzdety, a od bzdet sie zaczyna :3