Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TaWredna powróciła i jest w formie

Polecane posty

Gość gość
O jeja, ale wy macie problemy hehe,kogo obchodzi ta wredna?! zajmijcie się swoimi sprawami,wy nie macie nic do roboty? tylko durne i przedszkolne dyskusje urządzacie,nudzi się małolatom bo tak się niezachowują matki,mężatki a bezmózgie małolaty :D uczyć się a nie zaśmiecacie forum jakimiś bzdurami....

Gość gość
zgadzam się to gimbusy a nie dorosłe kobiety :-p

Gość gość
Ona głosuje na Dudę tak jak jej łysa pała Tomeczek:D

Gość gość
Marika jak tam twoje fejsbukowe refleksje?:D:D jaka ty jesteś tępa,ja prdl.Zawsze jak chcę się pośmiać to czytam twoje"refleksje" na temat in vitro czy burzonych budynków i innych tego typu wypocin z doopy:D i nie jestem twoją znajomą a widze wszystko co tam wypisujesz więc jak widać nadal nie potrafisz ustawic prywatności na swoim profilu.P.s. zamów mężulowi jakąś kuracje na porost włosów bo wygląda jak postać ze star treka:D zresztą tobie na zakola też też się przyda hahahahaaa

Gość gość
Dajcie linka do jej fb albo napiszcie jak się nazywa

Gość gość
Marika Fiona:classic_cool:

Gość gość
Najciekawsze polubienia Wrednej: 1. Beka z ziół pełnych magii 2. Czytam stop nop dla beki (faktycznie to taka beka jak komuś dziecko po szczepieniu do szpitala trafiło) 3. Nie dla Lecha Kaczyńskiego w Poznaniu. 4. NIE dla Dudy 5. Jestem suką i dobrze mi z tym. 6. Popieram eutanazję. 7. Ruch w*******lenia Dudy w kosmos (:D) 8. Nie płacę ZUS-u. 9. Kongres Nowej Prawicy - Swarzędz. 10. Gdzie je Krystyna Pawłowicz? 11. Najlepsze wątki zforum kafeterii 12. Beka z mamuś na forach (może w końcu trafi tam jakiś jej post :p ) 13. Ruch W*******lenia Ewy Stankiewicz W Kosmos 14. Ruch w*******lenia Korwina w kosmos :D 15. Duchowa aborcja dziecka poczętego. 16. Dorota Zawadzka 17. Zaradne Matki :d :d :D

Gość gość
Widziałam jej wpis na bece z mamuś na forach.dziś prześlę na bekę jej post w,którym pisze,że pozwala swojej małej brzyduli pyzatej mówić sobie po imieniu.Będzie beka z mariczki:D

Gość gość
Marika na Tap Madl:D

Gość gość
Nie mogę jej znaleźć na fb

Gość gość
W tym temacie padło jej imie i nazwisko,więc jak nie możesz jej znaleźć?Jesli ukazuje cie się kilka osób o takim imieniu i nazwisku,to wybierz najbrzydszą i jesteś w domu:classic_cool:

Gość gość
Do tej wrednej: pierwszy raz pisze w tym watku, nie mam konta i nie bede zakadala, bo mam prawo byc anonimowa. Dziwie sie, ze dorosla osoba, matka, dopuscila aby ja znaleziono na forum internetowym, wypisywano jej imie i nazwisko, nasmiewano sie z niej i ublizano jej i jej rodzinie. Jestes dorosla to sie zachowuj jak dorosla! Sama w to brniesz, odpisujesz, zamiast usunac tego fb albo poblokowac, aby nie dalo sie odszukac, po prostu cyrk robisz ze swojego zycia. Szkoda mi Twoich dzieci. Powinnas byc dla nich wlasnie o wiele bardziej odpowiedzialna! Naucz sie korzystac z internetu, nie jestes tu gwiazda jak Ci sie wydaje, a posmiewiskiem... Czasami az nie wierze w to co czytam tutaj, ze serio dorosla kobieta dala sie wmanewrowac w takie dziecinady...