Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1111

15 dni bez miesiaczki

Polecane posty

Gość gość1111

witam mam pytanie spóżnia mi sie miesiaczka 15-ty dzien ..dodam ze w zeszlym miesiacu spoznil sie 10..czy jest nadzieja ze dostane jeszcze..caly czas mam lekki bol brzucha jak przed okresem..nie robie narazie testu poniewaz sie boje..

Gość gość
Nikt ci nie powie jak jest. Jeśli masz problemy z cyklem to może okres nadejdzie. Ale jesli to już tyle trwa to trzeba brać pod uwagę ciążę i zrobić w końcu test. Bólem brzucha nie można się sugerować, bo na początku ciąży często wszystko wskazuje, że okres jest tuż tuż a nie nadchodzi. Po prostu objawy ciążowe są takie same jak okresowe. Nie ma co czekać -trzeba zrobić test a potem niezależnie od wyniku do gina iść. A jakie były wczesniej twoje cykle?

Gość gość1111
ciezko mi stwierdzic poniewaz mialam dopiero dwie miesiaczki poniewaz jestem 5 miesiecy po porodzi

Gość gość
No to skoro jesteś po porodzie to całkiem możliwe, że to wina rozregulowanych hormonów. Zrób test i skończ się stresować.

Gość gość1111
jeszcze chyba poczekam tak si boje

Gość gość
Ale na co czekać? Bać się nie przestaniesz. Jeśli to ciąża to przecież nie zniknie od tego czekania, a jesli nie ma ciąży to niepotrzebne są twoje stresy. Chyba lepiej wiedzieć co i jak niż się dalej z tym gryźć, tym bardziej że to już tyle czasu. Ale oczywiście to twoja sprawa.

Gość gość1111
moze ktos mial taka sytuacje jeszcze prosze o odp

Gość gość1111
moze wkoncu sie odwaze:(