Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niestandardowa roznica wieku...

Polecane posty

Gość gość

Hej, od niedawna spotykam sie z fajnym chlopakiem. Jest miedzy nami 3 lata roznicy... to nie duzo, tylko ze to on jest mlodszy... Moze nie bylo by to problemem gdybysmy byli starsi ale ja mam prawie 21 a on niecale 18... Ja pracuje on ma przed soba jeszcze 5 lat nauki... Czy myslicie ze to ma sens? Moze byl ktos w podobnej sytuacji??

Gość gość
Z czasem ta roznica wieku będzie się zacierać

Gość gość
Zapewne zostawi cie za rok lub dwa bo sie jeszcze chlopak nie wyszalal. To nie chodzi o roznice wieku ale o etap zycia w jakim sie chlopak znajduje. 18-latek-jakos trudno uwierzyc by szukal przyszlej zony.... a zreszta Ty duzo starsza nie jestes-idz sie baw dziewczyno a nie wiaz na cale zycie!

Gość gość
Chlopak 18lat nie nadaje sie do poważnego zwiazku,to jeszcze dziecko.Ty jestes dorosła bo kobiety szybciej dojrzewają i chcesz byc z dzieckiem?Chyba,ze poczekasz aż on dorośnie do zwiazku jakiejs 4-5lat.

Gość gość
to żadna różnica. gdy miałem 24 poznałem 16latkę. nie angażowałem się włąśnie z racji różnicy wieku. teraz mam 29 ona 21. jestem w związku z inną a ona z moim przyjacielem. p********a sytuacja. 3 lata to żadna różnica.

Gość gość
Co wy piszecie? Chłopak 18 lat nie nadaje się do poważnego związku? A dziewczyna 21 się nadaje? Obydwoje jesteście młodzi, nie analizuj tego tylko cieszcie się sobą.