Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska mężatka35

Dlaczego kobieta (żona) zdradza mężczyzne (męża)?

Polecane posty

Gość ciekawska mężatka35

DO KOBIET które zdradziły! Dlaczego? Jak to się stało? Co Was do tego doprowadziło?

Gość gość
Bo byłam głupia .

Gość gość
pewnie wydaje im się, że z nowym to będzie inaczej .. Ale fakt jest taki, że po czasie (o ile zdradzony partner był normalny), będzie dokładnie tak samo ;) dlatego ja nie zdradzam i tyle. A jak mam kryzys w związku to kupuje ptasie mleczko, siadam przed tv i zapijam je winem, ostatecznie ide do koleżanki :D

Gość gość
Bo mężowi wydawało się że może być wobec mnie oziębły i lekceważący bo osiągnął już wszystko i tego nie straci. Pomylił się.

Gość gość
Człowiek jest głupi i wydaje mu sie ze z kimś innym bedzie lepiej a tymczasem jest inaczej ale to wcale nie oznacza ze lepiej. Ja miałam taka chwile zawachania ale w porę opamietalam sie, na szczęście. Nigdy więcej, nic nie jest warte rodziny i wypracowanej przez lata stabilizacji.

Gość gość
Ja nigdy nie zdradziła meza, ale wydaje.mi się, że zdradzają osoby nieszczęśliwe. Zarówno kobiety jak i mężczyźni. Nie wyobrażam sobie, że osoba kochana i spełniona jest w stanie zdradzić.

Gość gość
Jasne że zdradzają osoby nieszczęśliwe, przecież to jest główny motyw zdrady. Czasem mężczyzna zdradza bo wydaje mu się że szkoda go dla jednej kobiety , że życie krótkie i nie chce czuć się osaczony jednym człowiekiem i wtedy popełnia błąd , często nie do naprawienia. Osobiście uważam że lepszy od zdrady jest poprostu rozwód.