Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowagłowa20

Sutki na początku ciąży. Pomocy!!!!!

Polecane posty

Okres spóźnia mi się kilka dni. Zawsze miałam regularny. Czuje bóle w podbrzuszu jak przed miesiączką od jakiegoś tygodnia, ale @ dalej nie ma. Od jakiś dwóch tygodni strasznie bolą mnie piersi i są opuchnięte. Na brodawkach wokół sutków zauważyłam takie jasne krostki/ grudki. Jest ich coraz więcej. Czy to może oznaczac domniemaną ciążę? Wie któraś z Was coś więcej na ten temat? Test ciążowy robiłam wczoraj niestety popołudniu i wyszedł negatywny. Powtórzę jutro rano, ale chciałabym wiedziec więcej na temat tych krostek. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Możliwe. Powtórz test z porannego moczu.

Gość gość
Nie przypominam sobie czegoś takiego na początku ciąży.

Gość gość
Nie mialam niczego takiego w ciazy. Tez wypatrywalam cala ciaze,ale nie bylo zadnych krostek. Do koniec ciazy w okolo 8mcu cala brodawka byla jakby opuchnieta,taka poduszka sie z niej zrobila. Wczesniej nic sie nie dzialo.

moja koleżanka miała czyli widocznie nie ma reguły. Każda kobieta jest inna ale dalej czekam na jakąś mamusie co tak miała

Gość gość
Najpierw piszesz,ze kazda ciaza jest inna,bo jedna tak miala,a druga nie miala,a potem dalej pytasz kto mial taki objaw. Ty mozesz wcale go nie mieca byc w ciazy. Po prostu powtorz jutro rano test.

wiadomo, że każda inna ale chciałabym się dowiedziec dlaczego takie coś występuje bo może jak któraś miała to może się podzielic więc jak nie chcesz nic konkretnego na ten temat napisac to nie pisz wcale

Gość gość
Po terminie miesiączki test jest wiarygodny nie tylko z porannego moczu, wiec kochana w ciąży NIE JESTEŚ, a krostki to sprawa do wyjaśnienia u lekarza, jeśli dochodzi do tego brak okresu to wskazuje to na zaburzenia hormonalne, wiec radzę się wybrać do ginekologa

Gość gośćineczka
Ja wlasnie takie krostki mam od pierwszej ciazy, moze wczesniej nie zwracalam na to uwagi bo mlodsza znajoma takie krostki rowniez ma (ma16 lat) ale w ciazy nie jest, ja zwroclam na to uwage przed porodem, a po porodzie zrobily mi sie rowniez takie na samych prodawkach, malusie, dziesiatki takich. To jest normalne, niektore osoby maja takie wczesniej jak wymieniona znajoma, a niektore w czasie ciazy. Nie ma reguly, wychodzi w roznym czasie.

kochana mojej znajomej po dwóch tygodniach ciąży wyszedł dopiero pozytywny test ciążowy. Ma teraz kilkuletniego synka Zrobiła go tylko na pamiątkę bo wcześniej bete zrobiła Mojej siostrze przy pierwszej ciąży wyszedł od razu a przy drugiej dopiero po tygodniu od spodziewanej @

Gość gość
Nowy to w ciąży jesteś, urojonej, ale co tam :-)

Gość gość
No to w ciąży jesteś, urojonej ale co tam, miało być ;-)