Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet to drań

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Może to co napisze jest dla nie których mało istotne ale dla tych co mają podobnie jak ja to stanowi duży problem. Mam chłopaka od 4 lat. Od 9 miesięcy mieszkamy razem. Ale może zacznę od początku od tego co mi tak na prawdę przeszkadza. Po dwóch latach bycia razem zdradził mnie nie w realu ale przez smsy wypisywał jakieś zboczone rzeczy. Dla mnie to jednak też jest zdradą. Długo upłynęło czasu ale jednak mu wybaczyłam i wróciłam do niego. Ale co raz częściej myślę że to był duży błąd. Często potrafi mi powiedzieć coś tak nieprzyjemnego, że aż mi w pięty idzie. Przykładowo wyjechałam kiedyś po niego żeby nie marzł a on podczas całej drogi cały czas mnie obrażał a kiedy zwróciłam mu uwagę i zapytałam się po co wgl. tak się zachowuje odpowiedział mi "Żebym mordy nie darła" też od niego słyszałam "Masz takie wymię i ciekawe jak się zginasz" Tylko że mam miseczkę C więc nie rozumiem. "Jakby Ci nos do góry podnieść wyglądała byś jak świnia" Ale przecież ważę 56 kilo i jestem szczupła. Czy on chciał mnie zdołować i załamać czy co. Dużo takich tekstów z jego strony było a to boli. Postawiłam w tedy warunek jeszcze jeden taki tekst a koniec z nami zrozumiał i już tak wrednie do mnie nie mówi. Ale on ma taki nie przyjemny charakter potrafi być bardzo miły ale zaraz odwarknąć się że aż boli. Wgl nie mam w nim oparcia. Uważa że za niego wszystko zrobię. Dzielimy się obowiązkami na pół bo razem studiujemy ja zrobię swoją część a on nie może tego zrobić i zostawia na ostatnią chwilę. I tak ja się napracuje a potem zostaje godzina do oddania pracy i muszę jego dokończyć bo przecież cała moja praca pójdzie na darmo jak nie wyśle się. Tak ostatnio 5 prac praktycznie sama zrobiłam. Ale teraz skończyłam z tym i znowu było tak została godzina do oddania i on mnie na kolanach prosił bym to zrobiła. Ale mu odpowiedziałam że nie zrobię i jak wyśle to wyśle nie to nie mi już wszystko jedno. Ogólnie to chodzi o to że czuje że mnie wykorzystuje. Może tak samo macie ale po prostu w innych sytuacjach życiowych. Według mnie facet powinien być inny wspierać związek wypełniać swoje obowiązki a nie zwalać wszystkiego na dziewczynę. Pomyślcie co będzie w przyszłości jakby się dzieci pojawiły. Ciągle przeklina jest ordynarny. Jak idziemy miastem to wgl ze sobą nie rozmawiamy Jakby ktoś z boku popatrzył to by pewnie stwierdził że nawet się nie znamy. Bo on idzie albo za mną albo dwa kroki z przodu. To jest tak głupie że aż śmieszne i żałosne. Zresztą my w mieszkaniu też nie rozmawiamy. Zamykamy się przy kompie i tyle go było widać. Ciągle jakieś dziwne aluzje wprowadza i nie raz już podczas rozmowy narobił wrogów. Nie raz uważałam się za silną osobę ale tutaj ciężko mi się wyplątać z tego związku. Boję się że w przyszłości będzie jeszcze gorzej.

Gość gość
dziewczyno przestan sie czepiac faceta, on jest jaki jest natomiast zastanawia mnie jakim cudem ty sie na to godzisz?? gdzie twoj szacunek do siebie, skoro sama sie nike szanujesz to nie wymagaj ze facet to bedzie robił. Bo ta sytuacja trwa latami, facet badał terewn i sprawdzał na ile sobie może pozwolic, ty jak kukła godziłas sie na wszytsko i wszytsko wybaczałasz to teraz masz. Powinnas odejśc od niego. ale znajac zycie tego nie zrobisz bo twoja samooicena jest tak niska ze wydaje ci sie ze na nic lepszego nie zasługujesz🖐️ chory toksyczny zwiazek i jeszcze to wspolne mieszkanie:-(

Gość gość
Piernicz gnoja :)

Gość gość
13:35 co go bronisz z takim trzeba zerwać bo gnojek i tak będzie robił co chciał bo i tak wszyscy są jednakowi s*******e !

Gość gość
widać że jesteś z tych które na siłę chcą być w związku nie ważne z kim byle nie byłyby same jesteś jakaś nienormalna facet ci nie pasuje ale nie ty go się trzymasz jak rzepa weź go zostaw i poszukaj takiego który będzie do ciebie pasować facetów jest wiele na świecie jakiś odpowiedni się nawinie

Gość gość
Kobieto jak mogą ci faceci podobać zakocha się taka jedna z drugą a śmieć i tak potem robi z wami co chce bo tym facetą to już we łbach się po przewracało !

Gość gość
Zajmij sie soba a nie wychowywaniem cudzego duzego bachora nienauczonego odpowiedzialnosci i szacunku do kobiety. Nie godz sie na to. Jak zawali to zawali. Nie bierz odpowiedzialnosci za jego lekkomyslnosc. Nie daj sie tak traktowac. Szukaj kogos innego

Gość gość
Tak macie racje. Pisałam to bo potrzebowałam sama nie wiem czego . Chyba jakoś to poukładać. W dzieciństwie przeżyłam coś strasznego prawie przez to umarłam. Teraz tak potrzebuje być z kimś bo potrzebuje wsparcia. Ale przecież mi go nie daje. Ale czas to zmienić. Koniec z tym związkiem nie ma co tego dłużej ciągnąć. Zawsze staram się widzieć w kimś dobre rzeczy ale jak ich nie ma to nie ma czego szukać. Dziękuję za wasze wypowiedzi. Wasze słowa są bardzo dla mnie cenne.