Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalska ja

Co podac do jedzenia gdy

Polecane posty

Gość Pytalska ja

Przychodzi do mnie znajoma kosmetyczka i nie wiem czy powinnam zrobic cos do jedzenia typu obiad, jakas przekaske, cos postawic po prostu na stol? Po pracy jedzie do klientki i tam wiem, ze napewno cos zje i potem od razu do mnie, czyli ok 17. Ta znajoma wielu rzeczy nie lubi i nie jest tak latwo cos przygotowac do jedzenia. Zastanawiam sie czy oprocz kawy i czegos slodkiego, ewentualnie chipsow i orzeszkow szykowac cos wiecej? Myslalam, nawet, zeby jej zapytac czy bedzie miala ochote cos zjesc. Co byscie zrobily?

Gość gość
nic ---------kawa ciastka/ ciasto, teraz moga byc lody , albo tez kanapki, co dawac wiecej, no chyba nie bedziesz jej dawac obiadu, kazdemu kto do ciebie przychodzi od razu podajesz obiad, to nie impreza, zrozumialam ze przychodzi jako kosmetyczka do klientki to po co kombinujesz

Gość gość
jeśli jest to Twoja dobra znajoma, macie bardzo dobre kontakty, wiesz co je to zrób coś. Jeśli nie, ciasto i kawa wystarczy.

Gość Pytalska ja
Gdyby to byla zwykla kosmetyczka, to bym nie pytala Wiem, ze caly dzien bedzie poza domem wiec pomyslalam, ze moze fajnie byloby cos przygotowac, wiecej niz kawa i ciasto

Gość gość
Jeśli wiesz, że u klientki, u której będzie przed wizytą u Ciebie coś zje, to Ty już jej obiadu nie szykuj, bo jaki to ma sens? Deserek będzie ok.