Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem suką

Zakochałam się w swoim szwagrze

Polecane posty

Gość gość
ja był się nadziała na szwagrowski pal :D

Gość gość
ocena ta z tego, że autorka zdaje sobie sprawę, że może bzyknąć się z mężem siostry, a podchodzi do tego tak, jakby to był spacer. z drugiej strony, chce tego uniknąć, ale dopuszcza taką możliwość jeszcze zanim cokolwiek się stało, bo facet spojrzał na nią czy dotknął.

Gość gość
opinia ta stąd, że dopuszcza taką możliwość już na kafe. "a bo to dużo trzeba" - "zechce to dam".

Gość nie jestem suką
No i po grillu... Szwagier ciągle na mnie zerkał. Ja starałam się go ignorować/unikać, ale nie dawałam rady. Oczy same mi leciały w jego stronę. Poza tym moja siostra dzwoniła do mnie dzisiaj i mówiła, że z fatalnie im się układa. Ponoć nie uprawiają seksu i nawet ze sobą nie rozmawiają. Może dlatego taki napalony? Może przez to zaczyna na mnie zerkać? Czuję się fatalnie z tym wszystkim.

Gość gość
trzeba byc najgorsza zdzira i suka zeby w ogóle myslec o mezu siostry. Siostra Ci sie zwierza i nie ma pojecia jak podła sucz kłapie slipiami na jej meza, jetes gorsza niz kochanki rozbijajace małżeństwa szok!!

Gość gość
Siostra jest od ciebie lepsza i chcesz czegos jej. Roochaj i sie nie zastanawiaj, dla normalnych osob jest to dziwne.

Gość gość
skończ już te prowa 😴