Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mialyscie rzesy z norek?

Polecane posty

Gość gość

Założyła pierwszy raz, jestem zadowolona. Ale zastanawiam się jak to na dłuższa metę wpłynie na naturalne rzęsy które są dość słabe. Chce dopełniacz co miesiąc.

Gość gość
omg sztuczne paznokcie, rzęsy, zęby, biust i usta, włosy.. może w końcu ktoś wynajdzie sztuczny mózg, niektórym bardzo by się przydał.

Gość gość
Co ? Rzęsy z norek ? Co to kurde jest ? Przecież to brzmi obrzydliwie! To już wole mieć krótkie rzęsy. Własne

Gość gość
dziewczyna się chciała pochwalić a wy już od razu w krzyk.

Gość gość
Ja mam takie rzesy i srednio jestem zadowolona zaplacilam 50funtow mialy sie trzymac do 4 tyg. a tu po tygodniu zaczely mi juz odpadac,fakt sa lekkie i w ogole nic nie czuc, ze ma sie cos nieswojego na oku,ale drugi raz juz ich nie zaloze,moje naturalne rzesy nie sa az takie zle,dobrze wyszczotkowane maskara tez fajnie wygladaja.Jedyny plus rzes norkowych to taki,ze wstaje sie rano i oko wyglada ladnie.

Gość gość
Rzęsy dodają uroku. Ja zakładałem przez jakiś czas dość regularnie, ale zauważyłam że mojeaz są coraz słabsze. od ponad roku nie zakładam sztucznych rzęs, dbam o swoje, używam odżywek i dobrej masakry. ps. Po zdjęciu sztucznych rzęs moje własne dochodziły do siebie prawie 2 miesiące..Masakra. Ale teraz jest ok i nie zamierzam tego zmieniać :)

Gość cranberry22

ja używam tych rzęs z norek https://magniticalashes.pl/sklep/rzesy-z-norek/rzesy-z-norek-mink-duze.html i są rewelacyjne