Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tjx wrocław kiełczowska

Polecane posty

Gość gość

jeśli pracuje/pracował ktoś w tej firmie to bardzo proszę o wszelkie informacje szczególnie o zarobkach ,czasie pracy i warunkach pracy. zastanawiam się nad złożeniem oferty pracy do tjx i dlatego chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. bardzo proszę o pomoc:)

Gość gość
Na poczatku praca przez agencje (2tys na reke) przez okres (formalnie) 3 miesięcy - najczesciej dluzej, ale zwiazane to jest z kwestiami HR-u. Wygodniej najpewniej im przejąc 15-20 osób za jednym zamachem niż 2-3 co miesiąc. Po tym okresie (próbnym) wychodzi ok 3200 brutto. Firma oferuje dodatkowe ubezpieczenia na zycie, luxmed, multisport za jakies grosze. Jesli sie dobrze wykonuje swoja prace bez zbednego biadolenia na nią (pewien wozkowy stwierdzil ze nie bedzie jezdzil wózkiem bocznym bo go boli szyja od tego (sic!)) to mozna awansowac na rozne stanowiska. Trudnosc pracy rozklada się róznie na dzialach. Najwieksza wiedza trzeba sie wykazac na RCV (dzial przyjec) oraz na KIDS (dzial dzieciecy) - trzeba miec głowe na karku zeby czegos nie pochrzanic :P Dzialy przemyslowe, szczegolnie NCC jest jednym z ciezszych, rozne rzeczy mozna trafic - od posążków ktore są ciężkie, po ręczniki. Ja pracuje tam już dłuższy czas i jestem zadowolony. Wypłata zawsze na czas, czasami szybciej. Bony świąteczne 2 razy w roku. Drobne upominki na dzień chłopaka, dzień kobiet. 2 razy w roku imprezy firmowe

Gość Uggość
Pracowałam. Nigdy więcej. Auschwitz