Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dosc klamstw komorowskiego!!!

Polecane posty

Gość gość

Dosc tych klamstw bronislawa komorowskiego i niszczenia polski, ile kurwa czasu bedzie rządzić jedna partia (PO) zeby jeszcze rzadzili dobrze a oni rujnuja polskie , teraz trzeba zaufac komus innemu i wybrac ANDZEJA DUDE

Gość gość
A Komorowski niech zostanie prezydentem Kościerzyny Koźla :-)

Gość gość598
tylko pamiętajcie żeby zabrać swoje długopisy na wybory, przekażcie też to swoim znajomym i rodzinom.

Gość gość
on i całe PO do pierdla ! zainkasować ich majątki ! pieniądze które ukradli ze sprzedaży firm Polskich !

Gość gość
a w czym polactwo tępe okłamał Komorowski? przybłędy wyjeżdżają a społeczeństwo się starzeje to chyba normalne , że trzeba dłużej pracować by były emeryturu. tego tępota brudna polaczkowa nie rozumie. jak ja nienawidzę tej polaczkowej tępej chołoty!

Gość gość
piszesz cepie o sobie? ty szmatława brudna nędzo !

Gość gość
// jak ja nienawidzę tej polaczkowej tępej chołoty! to wypertalaj na białoruś cwelu niedomyty

Gość gość
tacy powinni wypierda...lać w pisssddu z Polski ! NIE dla PO NIE dla KOmoru...cha !

Gość gość
koorwa mógłby ktoś wreszcie tego skurrwiiela komoruskiego odstrzelić, jak ja tego chooja yebanego nienawidzę

Gość gość
lepiej wymienić to brudne podłe tępe polaczkowe społeczeństwo na ukraińskie np. i zostawić władzę , która jest. lepszej nie będzie.

Gość gość
powiem tak , nigdy wcześniej nie miałem potrzeby interesować się polityką jakoś to leciało ludzie żyli w miarę spokojnie Odkąd doszło do rządu PO ! Zaczęło się robić w Polsce takie bagno ! Że zainteresowałem się co się dzieje iż ludziom jest coraz ciężej żyć w Polsce ! Przez te wszystkie lata obserwowałem ich poczynania i wiem jedno TO JEST MAFIA ZŁODZIEJSKA ! która doprowadziła do nędzy w naszym kraju !

Gość gość
to polactwo wzajem od kiedy za morde komuna go nie trzyma doprowadzilo się do nedzy .

Gość gość
tylko PO i takie popaprańce jak ty śmieciu darmozjadzie !

Gość gość
S********j ukrainska szmato wasze kobiety sa j****e przez polakow d***** j****e

Gość gość
taki polak jak ty miernoto to moze jedynie buty mi czyścić spierda....j na szczaw i mirabelki to cie już nie długo czeka przy twoim Komoruskim i PO :)

Gość gość
To pisze jakis ukrainski debil co wladza komora mu pasuje. Jak to naprawde polak to tylko akumulator do jaj i na dno wisly