Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sypianie ze sobą bez zobowiązań byłoby niezłe

Polecane posty

Gość gość

Ludzi coś do siebie bardzo wieloma względami ciągnie,ale też coś sprawia,że w codziennej egzystencji ich wspólne życie byłoby koszmarem.I co złego,że spotkaliby się raz na jakiś czas,tak sobie dla spędzenia czasu.

Gość gość
to bardzo szybko najczęściej widać,w jakim aspekcie ludzie się dogadują i lubią

Gość gość
niezbyt. zazwyczaj u kogos pojawi sie uczucie

Gość gość
jakie do cholery uczucie,jak już to obsesja i desperacja,uczucie prawdziwe jest jak ludzie biorąc wszystkie za i przeciw zniosą swoją obecność,a nie jak się na kogoś usrają

Gość gość
nie mówię,że to byłoby coś chwalebnego i zalecanego,ale racjonalnego,czy do wszystkiego trzeba tak górnolotnie podchodzić

Gość gość
chociaż wiem,że myślę zbyt racjonalnie

Gość gość
dla kogo? dla ciebie tak, ale musisz wziąć pod uwagę, że kobieta po jakimś czasie włącza automatycznie uczucia. i chociaż zapewniać cię może przez jakiś czas, że ma podobne zdanie do twojego, jednak ona inaczej myśli bo jest kobietą. nie wszystkie kobiety potrafią do seksu podchodzić mechanicznie. czy to jasne?

Gość ona250
Ja też uważam że to byłoby całkiem fajne ale nie na pierwszym spotkaniu musiałabym poznać tego mężczyznę i mu zaufać oraz poczuć jego akceptację mojej osoby.. I nie widzę w tym nic złego skok w bok może być całkiem przyjemny..

Gość gośćDelikatna
Seks bez zobowiązań to najlepsze wyjście ale dla faceta-cwaniaczka.

Gość gość miś
Z Chęcią Bym się z nim teraz spotkała na co nieco ale to szef nie wypada; ( ;*

Gość gość
19:41 jak jest uczucie, nikt nie bierze "za" i "przeciw", wgl tego nie rozważa, gdyż nie musi :D uczucie mu szepce prawdę do ucha :)

Gość gość
Ja byłam w takim związku. Tylko seks. po 5 mc facet się zakochał i już inaczej do mnie podchodził. Zazwyczaj się pojawia uczucie w takim "związku"

Gość gość
Też byłam w takim związku. Dwa razy. Raz z byłym, dzięki czemu wreszcie się z niego wyleczyłam. Drugi raz z moim obecnym mężem. Potwierdzam, wcześniej czy później ktoś się zakocha. I lepiej, żeby to był facet, ale pewnie nie jest to regułą.

Gość gość
Bajdurza faceci a wy sie nabierają,jak facet chce seksu tylko i wyłącznie to sie nie zakochuje,pisze jako facet,nie nabierajcie sie na to i nie liczcie na uczucie ze moze kiedyś on i wy,znajdzie inna w której sie zakocha a ta do seksu będzie tylko do tego.Te posty wyżej to sciema facetow bo nie moga znaleźć chętnej tylko do tego.

Gość gość
Świetny sposób na zarażenie się jakimś syfem, nie masz pewności w takim układzie z kim jeszcze sypia i z kim zadawał się wcześniej. Sam może nie wiedzieć jakie cholerstwo ci sprzeda. Nigdy więcej.

Gość gość
Samo sypianie to nie dla mnie, mnie musi ktoś utulić wieczorem, rano obudzić pocałunkiem, od czasu do czasu przynieść kawę do łóżka, zrobić śniadanie i itp..