Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w wyborach prezydenckich

Polecane posty

Gość gość

Nie znam nikogo, kto głosuje na obecnego prezydenta, i zastanawiam się, jak to możliwe że tak prowadzi w sondażach. Taki buc, nieokrzesany strażnik żyrandola, szkodnik zwyczajny...

Gość gość
ja na nikogo nie głosuje, głosowanie to nic innego jak podstawić koryto dla kolejnego chama a nam i tak lepiej nie bedzie

Gość gość
Kto nie chodzi na wybory szkodzi Polsce tak samo jak te chamy pasące się przy korycie. To jest dawanie im przyzwolenia na trzymanie wszystkich pod butem.

Gość gość
na Ciebie ❤️ 🌻

Gość gość
no niestety nie pójde tam bo nie mam na kogo głosować,nigdy nie chodziłam i nie chodzę.Ciemnota pójdzie i wybierze następnego debila

Gość gość
Ciemnota to nie chodzi na wybory - nie wiedzą na kogo głosować, to wolą potulnie chylić łeb pod jarzmo i jak to bydło zasuwać pod butem pana.

Gość gość
rozważam, pewnie będzie na zasadzie wybierzmy mniejsze zło, bo kandydat nr 3 i tak nie ma szans

Gość gość
Nie idac na wybory automatucznie oddajecie glos na tego,ktory ma najwieksze popracie. Mohery zawsze chodza,czuja,ze to ich obywatelski obowiazek. Mlodzi olewaja i dlatego w kraju jest jak jest...

Gość gość
Na Kukiza, bez wzgledu które ma miejsce w sondażach. Wolę zagłosować na kogoś kto mi pasuje niż nie głosować wcale a poźniej narzekać jak np moi rodzice. Nigdy nie głosują a pózniej gadają jakie buc/e rządzą w kraju..

Gość gość
Jak burdel przynosi straty to wymienia się kurwy a nie firanki. Dlatego na pewno NIE zagłosuję na: Ogórkową, Dudę, Jarubasa i Komoruskiego.

Gość gość
Na kukiza teraz a w wyborach parlamentarnych na oburzonych.

Gość gość
na nikogo

Gość fewef
Ja też na Kukiza.

Gość gość
Na Kukiza.

Gość gość
Na Korwina-Mikke.

Gość gość
Ja też na kukiza nie kumam czemu komoruski w sondażach prowadzi? wszyscy moi znajomi i rodzina mówia, ze w życiu głosu na niego nie oddadzą

Gość gość
Beton zachodni znowu zagłosuję na Komora i znów będzie wstyd dla Polski!! Tym typom nie przetłumaczysz oni zawsze dalej swoje!!!! Śmieszą mnie ludzie którzy budują swoją opinię na podstawie TVN 24 i Polsatu a potem twardo twierdzą ze pozjadali rozumy!!!

Gość gość
Ja głosują na Korwin-Mikke

Gość gość
Kukiz

Gość gość
Duda

Gość gośćantonina
A ja wlasnie zaglosuje na komoroskiego, jestem za po i mam nadzieje ze ten rzad tez przetrwa, wy tak tu narzekwcie, a ciekawe csy znacie choc troche sytuacje innych panst europejskich i to jak tam sie zyje, moze i na zachodzie bylo bum lepszego zycia, ale polska to goni i dobrze nam idzie, lepieej siedziec na dupie i narzekac, tak wam wygodniej, jest coraz wiecej mozliwosci, ulatwienia w rozruchu wlasnej dzialalnosci, dotacje, kasa za znalezienie pracy w innym regionie, ale wam ciezko sie przeprowadzic, lepiej siedzie i narzekac, ja wiem co pisze i wiem ze wcale w pl nie jest tak zle, to czego nam teraz potrzeba to spokoj i stabilizaja a bedzie jeszcze lepiej bo kto chce to sie rozwija, mam 32 latamaz jest dwa lata mlodszy, zaczynalismy od zera, a teraz mamy juz sporo i widoki na lepsze jutro, bo nie balismy sie przeprowadzi i nie balismy sie rozruchu wlasnej firmy, trzeba orienowac sie w przepisach sledzic ustawy i inne rozporzadzenia, krajowe i lokalne i umiecc z tego korzystac

Gość gość
Taki mamy bum że ludzie po studiach magistrzy inżynierowie nie mają pracy, albo pracują za najniższą stawkę, na kasach, telemarketingu bądz jako przedstawiciele handlowi to jest NadNiestrze Unii Europejskiej!!!!!!!!!!!

Gość gośćantonina
Skoncz prestizowa uczelnie na pozwdan6m kierunku to tak nie bedzie

Gość gośćantonina
Wszyscy studiuja byle co na byle uczeni i mysla ze praca sama przyjdzie

Gość gość
Tez głosuje na kukiza i nie znam nikogo oprócz mojej teściowej kto zagłosuje na komora ale ona jest fałszywa i nie znosi prawdy , jest też ustawiona,PO to właśnie taka partia obludnikow dla bogatej klasy średniej i bogaczy którzy kombinuja

Gość gość
Palikot - nie chce placic na pieprzona sekte kosciola katolickiego

Gość gość
Skoncz prestizowa uczelnie na pozwdan6m kierunku to tak nie bedzie X tak, wszyscy najlepiej jakby zostali lekarzami i przedsiębiorcami, tylko ciekawe co z resztą, tymi, któzy ledwo na chleb zarabiają a z których usług korzystasz (kasjerki np.) żałosna jest twoja wypowiedź. Gratuluję, ze jesteś taka ogarnięta i stworzyłas super prosperujacą firmę, ale nie każdy jest taki nieprzeciętny, są też mniej inteligentni, przebojowi ludzie i oni też mają prawo do życi a nie tylko elity takie jak ty, chcą żyć w spokoju, ale godnie, nie żądają bóg wie jakich płac, ale godnych a nie 1500-2000. W wielu firmach tak zarabiają zwykli pracownicy, za to da sie tylko wegetować, zwłaszcza mając rodzinę. Głosuję na Kukiza, w drugiej turze na NIE-Komorowskiego.

Gość gość
22:17 masz racje glosuj na szoguna zeby podwyzszyl Jeszcze podatki i swoim dal wieksze wyplaty. Zeby w Polsce posprzedawal wszystkie dobre firmy kopalnie itp. ZA GRANICE. W KONCU PO CO NAM DOBROBYT W POLSCE. Niby ma gaz byc tanszy. Bedzie tak jak z benzyna. Zeby w tylkach nam sie nie poprzewracalo dadza na to podatek dodatkowy bo bysmy za tanie wszystko mieli. Tylko komorowski potrafi o nas zadbac bysmy skromnie zyli za najnizsza krajowa. To nie wina pracodawcow ze sa takie stawki, to wina podatkow!