Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym ciebie mieć.

Polecane posty

Gość gość

chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym ciebie mieć.

Gość gość
Znasz to uczucie kiedy brakuje Ci kogoś z kim nawet nie wiesz jak by było ,kogoś kogo nigdy nie miałeś P?

Gość gość
Nie mów tylko przyjedz i zróbmy to w końcu

Gość gość
Rysiu mk?

Gość gość
Mówi się że obojętność drugiej osoby zabija :( I to prawda ale zabija ale bardzo długo, bardzo boleśnie

Gość gość
żaden Rysiu mk ! Tu o P chodzi :(

Gość gość
zróbmy to wreszcie :p

Gość gość
Dla czego to robisz? stajesz się obcy :( Jeszcze chwila i będziesz kimś kogo po prostu znałam :/

Gość gość
Wiec czekam i przed moją a twoja krainą

Gość gość
przecież tego chciałaś

Gość gość
Wracam do początku naszej znajomości, nie potrafię zapomnieć :/

Gość gość
jeszcze trochę będzie bolało... potem przejdzie... kiedyś

Gość gość
Jak tego chciałam ? Oszalałeś ? Chce ale poznać smak Twoich ust ! :)

Gość gość
PONALIŚMY SIĘ OD POCZĄTKU CHCIALEM ZNAĆ MYŚLI TWE Szybki sex, myślałem Dziś wspomnień błyski twe zostały Bliski ex, kochanek oddany, momenty ze snu wyrwane Czas leczy rany a my, CAŁY CASZ SIĘ ZNAMY ,LECZ TO JUŻ NIE TO Dziś już nie rozmawiamy godzinami przez telefon I nie są całym życiem dla nas wszystkie przeżyte spotkania Na dole twoi rodzice, my zamknięci w czterech ścianach Pamiętasz, szklana pogoda, słona morska woda, Wzburzona górska postać wtulona w me ramiona, extra GYBYM WCZEŚNIEJ ZNAŁ KONIEC, to bym tego nie chciał, twego piękna i szczęścia Wolna czy zajęta, dziś mi obojętna - TO NIESTETY NIE JEST PRAWDA - CHCĘ ABYŚ MI BYŁ OBOJĘTNY chcę dalej iść i nie pamiętać o sentymentach - NIE POTRAFIĘ Temperament masz, wiesz czego chcesz I chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałbym ciebie mieć I tylko gapię się w fotografię, już tam nie będę, bo życie nie jest filmem z happy endem. Ref. Przyjdź chodź na chwilę, nie mów że nie możesz wyjść, I tak nie wierzę Ci... Wracam do domu jest już późno, prawie północ, Siadam zaczynam pisać bo i tak bym nie usnął, wiesz dlaczego, to Ty, twoje oczy, dotyk, nasze głosy, głosy twoje, myślę o tym non stop To nie typowy love song, sama wiesz jaki, lecz serce zawsze bije mi mocniej gdy na ciebie patrzę Zmarnowalem szanse kiedyś, dziś marzę żeby coś zmienić, Ale mam problemy z byciem pewnym siebie. Ty może nie wiesz, lubię jak się śmiejesz, ja wiem jedno to wszystko proste dla mnie nie jest. Gdzie jest to coś, ty masz to coś a ja mam kłopot, Chodzi o to, że mam po co życ dokąd ty jesteś obok. Na razie minęliśmy się ze sobą, ale i tak pamiętam każde słowo, nie było ich sporo, Wiem, ale sen dziś się nie spełnił, tu i teraz w dzień, nowy dzień, w pełni jest księżyc Rozpoczynam grę bez gwarancji, gdyż nie mam gadki Ale całe szczęście, że nie jesteś jedną z tych łatwych Brak mi słów, patrzę tu, mówię kumplom o tobie ciągle Ale znów widzę cię, i nic nie robię , Tylko w głowie obrazy, w pamięci twojej twarzy, My razem ? Chcę marzyć, to może się zdarzyć, kotku Jedno jeszcze, podaj czas i miejsce, gdy cię spotkam nie wiem kim jesteś. Ref. Przyjdź chodź na chwilę, nie mów że nie możesz wyjść, I tak nie wierzę ci