Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Bardzo dużo ćwiczę staram się odżywiać dobrze miałam pare diet i nic to nie dało jedynie Głodówka mi pomogła trenuje 2 razy dziennie po 1godz i 30 min rano i wieczorem wzrost 169 waga 62,5 nie mogę schudnąć od dłuższego czasu potrzebuje wagi 59 nie mam pojęcia jak to zrobi nie będę jechać na głodówkach proszę o odpowiedzi

A może dieta SB? Ja jutro zaczynam. Dużo dziewczyn na niech chudnie. ja też kiedyś zgubiłam na niej 5 kg przez 2 tygodnie. Jest smaczna, nie chodzi się głodnym i jest rozsądna, nie wyniszcza organizmu, nie spowalnia metabolizmu.

Gość gość
Spróbuje 3 dniowej a jak nie wyjdzie to SB dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
słyszałam o tabletkach Slimcea... namówiłam mnie siostra. Ona nie musi walczyćz kg tak jak ja .. przy prostej diecie jak stosowałam tabletki Slimcea scfhudłąm 4kg miesiecznie. TO na prawde jest do zrobienia przy odrobinie wysiłku i tabletkom slimcea.

Gość gość
Decyzję o zakupie Foreverslimu uważam za jedną z najsłuszniejszych.To dzięki nim w końcu po wielu latach udało mi sie schudnąć.Polecam te tabletki każdemu kto chce schudnąć dużo szybko ale bez efektu jo-jo.

Gość Patrycja 27
Ja osobiście korzystałam przez 2 miesiące z tabletek na odchudzanie o nazwie Odchudzanie African Mango i efekty były piorunujące. W 2 miesiące zgubiłam 16 kg, schodziło mi średnio 2 kg tygodniowo. Tabletki zamówiłam na stronie: http://nplink.net/btkjP7vM mogę śmiał polecić

Rozumiem, że reklama tabletek jest modna, ale czy zastanawiałaś się nad tym do czego one prowadzą? Nie ma środków cudownych, efekt krótkotrwały można uzyskać. Dlatego przede wszystkim skorzystaj z dzienniczka diety, zobacz jak jesz i jak dieta jest zbilansowana, a potem poszukaj rozwiązania profesjonalnego - nie diety cud lub środka, który zrujnuje Ci zdrowie .Raz jeszcze namawiam na dzienniczek, na dobry początek żeby zobaczyć co jest nie tak http://dietomat.pl/jadlospis - gdybys potrzebowała porady, napisz

Gość gość
i jak po trzydniowej autorko?

Gość gość
Ja polecam tabletki http://nplink.net/fajB9p6k !! naprawdę to działa, schudłam w miesiąc aż 7kg!!! :) Poczytajcie sobie nawet opinie na tej stronie..moje koleżanki też to kupiły i są zadowolone! Naprawdę polecam!! ;)

Gość gość
Nie ma nic złego w wspomaganiu się podczas odchudzania o ile robi się to z głową. Wszystko jest dla ludzi ale trzeba zrozumieć jedną rzecz - nie, nie ma tabletek, które w magiczny sposób sprawią że schudniemy nawet nie ruszając się z kanapy. W takie rzeczy nie warto wierzyć. Dieta i ćwiczenia to zawsze będzie podstawa ale nie zapominajmy o tym, że istnieją osoby którym dieta i ćwiczenia nie wystarczą. Czasem problem tkwi gdzieś głębiej np jeśli masz zakwaszony organizm to żadne diety i ćwiczenia nie pomogą. Ja osobiście miałam taki przypadek właśnie i stosowałam Zielony jęczmień, który właśnie odkwasza organizm i usuwa szkodliwe toksyny z organizmu. Można pić z tego sok ale dla mnie zapach i smak tego jest absolutnie nie do przyjęcia, ja stosowałam w tabletkach o nazwie Green Barley Slim i pomogło.

Gość gośćfalko
Odchudzanie z Foreverslimem okazało się dla mnie zupełnie nowym doświadczeniem.Po niezliczonych porażkach stwierdziłam żę robię ostatnie podejście do odchudzania właśnie na Foreverslimie.I o dziwo właśnie te tabletki pozwoliły mi schudnąć.A stosowana w trakcie kuracji dieta wyglądała zupełnie inaczej.Teraz już nie jestem kluchą wyglądam normalnie.