Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze się bawileś ?

Polecane posty

Gość gość

Dobrze się bawiłeś ? Jak zmniejszałeś dystans pomiędzy nami ? Te znaczące spojrzenia i uśmiechy z Twojej strony Te rozmowy, żarty, opowieści :/ Rozumiem że to wszystko nic nie znaczy, już to odchorowałam , ale dla czego w dalszym ciągu oddalasz się ode mnie ? Nie chcę zapomnieć ale jak sprawić abyś było mi obojętny ? Żeby to wszystko i dla mnie nie miało większego znaczenia.

Gość gość
ni kumam, po kiego piszesz do naszej wspólnej gawiedzi w drugiej osobie:classic_cool:, ale... niektórzy tak mają, że jak się do nich od razu na ty, a nie per pan, to szczerzy som :) więc i tobie autorko życzę samych szczerych a właściwych czy trafionych odpowiedzi, pozdrawiam :D🖐️

Gość gość
oj to prawda ni kumasz :D

Gość gość
kumasz tyle, że jak tekst na bakier z logiką to prowo :D

Gość gość
💤

Gość gość
ta jasne kumasz tak se tłumacz

Gość gość
👄

Gość gość
dobrze, jeżeli nie stać nas aby porozmawiać ze sobą w realu a czas pokazuje że nie piszmy tutaj, to znaczy ja napiszę tak jak byś była to Ty, przede wszystkim nigdy się Tobą nie bawiłem, jeżeli już to szybciej Ty mną, coś było, jest? z mojej strony jest i dlatego zachowuje się tak a nie inaczej, niektórzy powiedzieliby że nic nie było, żartowaliśmy? to Ty potwierdziłaś, przecież to nie było jednostronne, nie wiedziałem że chorowałaś chyba że to była przenośnia, to prawda oddalam się od Ciebie czas mija a ja coraz bardziej Cię pragnę, i dlatego coraz bardziej się oddalam, nie rozumiesz? myslę że doskonale rozumiesz dlaczego, masz swoje ułożone życie, nie ma tam miejsca dla mnie, nie chcę znów odnosić wrażenia że uciekasz przede mną, unikasz mnie, nie jesteś mi obojętna już od bardzo dawna i to się nie zmieni, choć pewnie nie powinno tak być, nie mogę tego czytać gdybyś to Ty napisała że dla mnie nie miało to znaczenia, miało, i ma... nawet nie wiesz jak duże :-( :-( :-(

Gość gość
za cienka w uszach jesteś dla mnie

Gość gość
kiedyś przestanę śnic

Gość gośćnieautrka
i się obudzę

Gość gość
To nie ja napisałam.Moj kochany Per Pan.:-)Słucham Piaska ,"Tej nocy",a moje serce płacze,pamiętam Twoje oczy pełne łez.Tak bardzo Cię kocham.Moje życie nie jest takie jak być powinno.Prosze nie oddalaj sie.Twoja na zawsze.Sztypera,

Gość gość
IAM - Fruit de la rage

Gość gość
Dlaczego tak trudno nam ze sobą rozmawiać otwarcie,potrzebujemy siebie.W realu nawet nie przes,lismy na Ty,a tutaj to wszystko zabrneło tak daleko...moje uczucia do Ciebie/Pana nigdy sie nie zmienią

Gość gość
Dlaczego tak trudno nam ze sobą rozmawiać otwarcie,potrzebujemy siebie.W realu nawet nie przesz,lismy na Ty,a tutaj to wszystko zabrneło tak daleko...moje uczucia do Ciebie/Pana nigdy sie nie zmienią.Ja juz nie potrafię przestać kochac.

Gość gość
Alutka pana kocha

Gość gość
Alutka pana kocha