Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecinnie wygladajace cialo...

Polecane posty

Gość gość

nie mam biustu, jestem niska, sredniej wagi, moje nogi tez wygladaja jakos dziecinnie, takie sa krotkie. pomimo tego, ze mam wciecie w talii i szerokie biodra to wygladam jakos tak dziecinnie, niedojrzale :( jakbym nie byla do konca rozwinieta. To samo z twarza. Ogladam zdjecia znajomych i kurcze, robia sie z nich kobiety, ja sie nie zmienilam od gimnazjum, a mam juz 20 lat :( ubieram sie kobieco, maluje ale czasem tez trzeba wrzucic na luz, a ja w takim wyluzowanym wydaniu wygladam na 13 latke :(

Gość gość
zazdroszcze dlugonogim, wysokim dziewczynom, wygladaja swietnie, maja wszystko na miejscu :( same takie modelki wszedzie ...

Gość gość
Wyluzuj, ja mając 20-22 lata byłam oceniana na 13 :D A im starsza jestem to już czasem nawet dowodu nie biorą :classic_cool: Podobno jestem taką "mini-kobietką" w rozmiarze XS (ale wzrost 162 czyli nie aż taki kurd**el). Teraz mam 23 lata i to coraz bardziej doceniam. Tak do 19-20 właśnie mnie to w********o, zastanawiałam się co za facet mnie weźmie i w ogóle. A im więcej lat na liczniku tym większą mam radochę z takiego wyglądu. Styć się i nabrać "kobiecych kształtów" w każdym momencie możemy. Buzię mam delikatną - nie maluję się wcale (ostatnio coś zaczynam, ale to bardziej się uczę by na okazje umieć). Ubieram się totalnie na luzie. Mam gdzieś na ile wyglądam bo się fajnie czuję. Też wyluzuj, zobaczysz ani się obejrzysz a będziesz zadowolona a znajome będą się odmładzać na siłę.

Gość gość
Z nogami pewnie Ci się wydaje. Niskie dziewczyny nie będą mieć metrowych odnóży ;) Przecież to by komicznie wyglądało. A jak masz szersze biodra to takie złudzenie może się tworzyć, że niby krótsze.