Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się Komorowskiego i PO to potwory

Polecane posty

Gość gość

Oni się zachowują jak jakaś sekta, gloryfikują swoje osiągnięcia już nawet krzyczeć zaczynają na ludzi, na wiecach mówią, ze kto kwestionuje 25 lat wolności jest nienormalny i nie wie co mówi, mówią kłamstwa, ze w Polsce żyje się super, jak tego słucham to sięczuje tak jakby mi i moim bliskim dali w twarz a media ich promują, jak dzisiaj oglądałam wiec Komorowskiego to myślałam, ze sie rozpłaczę ze swojej bezsilności a jemu jest tak dobrze. Jak tam dalej będzie, jak PO dalej będzie to ludzie będa na ulicach zdychać, wszystko zabiorą, pensje coraz mniejsze, pracy coraz więcej i dłużej, wszystko coraz droższe i jeszcze te złote czasy pokazywane w telewizji, chyba, zeby dobić ludzi, nic więcej nie pozostanie tylko sznur bo po co żyć.

Gość gość
oni krzyczą z przerażenia, tyle nakradli że gdyby teraz wszystko wyszło na jaw, momentalnie zapełniliby wiezienia

Gość gość
Narazie nie zdychaja a i kupa ludzi ma sie coraz lepiej. Swojej biedy nie projektuj na innych. Mi jest dobrze. Pozdrawiam.

Gość gość
Narazie nie zdychaja a i kupa ludzi ma sie coraz lepiej. Swojej biedy nie projektuj na innych. Mi jest dobrze. Pozdrawiam. x napisał urzędnik urzędu powiatowego, wiernopoddańczy pies platfusów

Gość gość
zawsze jest troche ludzi zadowolonych, ale ukazujecie swoje oblicze pisząc takie rzeczy, zero w was czlowieczeństwa, PO ma na sumieniu wiele istnień ludzkich niestety i będzie miało coraz więcej