Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korwin powinien juz isc na emeryturę..

Polecane posty

Gość gość
Bardzo się cieszę, ze tak bronicie emeryta. Nie zauwazyłam tego szacunku do innych emerytów parę dni temu na kafe... Jezeli Korwin jest na emeryturze, to powinien na niej pozostac, a tym wieku nie pchac się na prezydenta. Tak samo, jak i inni politycy powinni zakonczyc kariery polityczne mając 70+. Nazwalam go starym próchnem, bo nie rozumiem, co mówi w swoich wypowiedziach, a jak się tak belkocze, to naprawdę nie ma się co pchać na wysokie stanowisko, gdzie wyjatkowo tezeba wyraźnie i poprawnie mówic. Niech pisze ksiązki, felietony, aby nie mówił! Moglabym go nawet i poprzeć, mimo jego megalomanii i demagogicznych haseł, gdybym go co do słowa zrozumiała. Niezmiennie chcialabym młodych i pręznych ludzi w polityce i na ekranie tv. Swieza krew, i swieze twarze. Korwin startuje juz którys raz. Jak dla mnie- wystarczy.

Gość gość
Przeciez Korwin jest narcyzem, i męskim szowinistą, traktuje kobiety jak niespelne rozumu, dobre do seksu i prostych prac domowych. Kuzynka wlasnie rozwiodła się z narcyzem, jej malzenstwo to byl koszmar. Naprawdę. Korwin odpada.

Gość gość
"Tak samo, jak i inni politycy powinni zakonczyc kariery polityczne mając 70+. " A moze zaczniesz oceniać ludzi pod względem ich kompetencji a nie wieku? Nadal nie rozumiem dlaczego tak ci przeszkadzają starsze osoby.Emerytura jest nagrodą, wypoczynkiem, a nie przymusem. Powtarzam sie, ale ty nie odpowiadasz sensownie, tylko powtarzasz że POWINNI, jak mantre. W polityce jest miejsce zarówno dla ludzi starych jak i młodych i nie wiem, z jakiej racji dyskryminowac osoby starsze.Według ciebie pewnie emerytura polega na usunięciu sie w kąt i czekaniu na śmierć.

Gość gość
Pogląd, że osoba po 70 już nic nie może bo jest stara i niech idzie precz bo tylko młodośc się liczy jest CHORY. Ja postrzegam pozytywnie gdy starsza osoba jest aktywna, oznacza to, że jeszcze się mentalnie nie zestarzała, czuje się potrzebna, ma po co żyć, a ty zapewnie chciałabyś aby ludzie w tym wieku tylko "bawili wnuki" , jak napisałaś i nie mogli nic.

rzeciez Korwin jest narcyzem, i męskim szowinistą, traktuje kobiety jak niespelne rozumu, dobre do seksu i prostych prac domowych. Kuzynka wlasnie rozwiodła się z narcyzem, jej malzenstwo to byl koszmar. Naprawdę. Korwin odpada. x wypowiedź półmózga - w jaki sposób jego porażka polityczna zmniejszy prawdopodobieństwo, że będziesz z nim w związku?:D koleś WYRAŹNIE oddziela sprawy społeczne od politycznych i wyraża SWOJE zdanie na temat płci. pytam Cię więc co ma chuj do piernika?D::D:D:D:D:D:D

traktuje kobiety jak niespelne rozumu, dobre do seksu i prostych prac domowych. K x źródło: tvn:D

Gość gość
Najwybitniejszy XX wieczny kanclerz niemiec, Konrad Adenauer został kanclerzem w wieku 73 lat i był nim do 87 roku życia :) Ronald Reagan został prezydentem USA w wieku 70 lat i dziś jest wspominany jako jeden z najlepszych prezydentów USA :) Nie wiem co ma wiek do tego, jakim kto bedzie prezydentem.

Gość gość
W starych demokracjach nie ma znaczenia. Na polskim poletku ma. Jestem z natury podejrzliwa....Mam nadzieję, ze Korwin będzie kandydował ostatni raz.

Gość gość
Nie ogladam tvnu, nie jestem leniwą d.., ach, co tu jeszcze...nie jestem lewakiem. Cóz to za okreslenie w XXI wieku? Acha, nie bawię wnuków:) Nie mam zaufania do Korwina.

Gość gość
"Acha, nie bawię wnuków" Kto niby powiedział, że bawisz? Może zaczniesz czytać wypowiedzi innych dokładnie i ze zrozumieniem?